KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Ock 2017 #31 TeBeSSüm dediki: Kahveyle aram pek yoktur. Kahveyi sen ic, çayı ben Genişletmek için tıklayın... Sağol canım
TeBeSSüm dediki: Kahveyle aram pek yoktur. Kahveyi sen ic, çayı ben Genişletmek için tıklayın... Sağol canım
buhurdan Özel Üye Özel üye 14 Ock 2017 #32 olur kahveyi de ben yapayım başka al sözümde durdum işte @dderya afiyet olsun
buhurdan Özel Üye Özel üye 14 Ock 2017 #34 dderya dediki: hele şükür aferin köpüklü de olmuş eline sağlık Genişletmek için tıklayın... kahvede üzerime yoktur bi dahaki sefer sendeniz haa ona göre
dderya dediki: hele şükür aferin köpüklü de olmuş eline sağlık Genişletmek için tıklayın... kahvede üzerime yoktur bi dahaki sefer sendeniz haa ona göre
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ock 2017 #35 buhurdan dediki: kahvede üzerime yoktur bi dahaki sefer sendeniz haa ona göre Genişletmek için tıklayın... tamam nöbetleşe olsun
buhurdan dediki: kahvede üzerime yoktur bi dahaki sefer sendeniz haa ona göre Genişletmek için tıklayın... tamam nöbetleşe olsun
buhurdan Özel Üye Özel üye 14 Ock 2017 #36 dderya dediki: tamam nöbetleşe olsun Genişletmek için tıklayın... anlaştık
dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Ock 2017 #38 KıRMıZı dediki: Hani bana Genişletmek için tıklayın... kahveler geldiii
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Ock 2017 #39 Teşekkür ederim deryacım sende olmasan bir kahve yapanım yok..