• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kahve Zamanı.. Kahveler Geldi:)

bakalım bakalım...:D
Eveeet.. bakar bakmaz, gurbet gördüm. Ayakkabı var bi de, kısa mesafe yolculuk yapabilirsin bu aralar. Uzuuuun boylu, paltolu birisi var, erkek. Sen misindir, başkası mı bilemiyorum.
Meymenetsiz bi surat..gülüyor.uğursuz birileri var hayatında. ama sana gerçek yüzünü gerçek düşüncelerini göstermiyor. bembeyaz bir yol. önü de açık. çok hayırlı bi karar içindesin. kararsızlıklar çok. yakın zamanda.cok guzel valla olumsuz bisey göremedim pek.

zaten gurbetteyim kaldım buralar da :(

teşekkürler efendim :P

Ne zamandır görünmüyorsun ki :P

@dderyaa 'cım içtik kahveleri, fincanlarıda kapattık, fincanlar soğudu, falımızı bekliyoruz :P

şimdi de gelelim Adminemizin falına.. :)
çevrenin etkisi altında çok kalmışsın Zeynocum. böyle kargacık burgacık çizgiler, karışık şeyler var. bazı konularda bencil olman gerekiyor gibi. kendine yaklaşmalısın, çünkü kafan başka yerlerde takılı kalmış hep. olumlu yönde değişiklikler olacak hayatında.
ama müjde.
yakınla uzak arası bi müddette, birisi senin huzur bulmana vesile oluyor. kısa bir yol var, ucu açık, aydınlık...3-5 insan yürüyor gibi, birlikte bi yere gidiyosunuz.
ahh, iki tane göz görüyorum güzel adminemize nazar değdirmiş. bebek var, yani yeni dogmuş bebek benzeri bişey. anne karnındaymıs gibi yani. hayırlı şeyler olcagina isaret eder bu :)
3 kuş var bi de. bemmbeyaz iki tanesi uçmuş. digeri belli belirsiz yerde gibi. yani 3 tane güzel haberlerin var :)
o kem gözler için bi güzel kurşun dökeriz gider biterler ;)

şimdi de gelelim Adminemizin falına.. :)
çevrenin etkisi altında çok kalmışsın Zeynocum. böyle kargacık burgacık çizgiler, karışık şeyler var. bazı konularda bencil olman gerekiyor gibi. kendine yaklaşmalısın, çünkü kafan başka yerlerde takılı kalmış hep. olumlu yönde değişiklikler olacak hayatında.
ama müjde.
yakınla uzak arası bi müddette, birisi senin huzur bulmana vesile oluyor. kısa bir yol var, ucu açık, aydınlık...3-5 insan yürüyor gibi, birlikte bi yere gidiyosunuz.
ahh, iki tane göz görüyorum güzel adminemize nazar değdirmiş. bebek var, yani yeni dogmuş bebek benzeri bişey. anne karnındaymıs gibi yani. hayırlı şeyler olcagina isaret eder bu :)
3 kuş var bi de. bemmbeyaz iki tanesi uçmuş. digeri belli belirsiz yerde gibi. yani 3 tane güzel haberlerin var :)
o kem gözler için bi güzel kurşun dökeriz gider biterler ;)
Şimdi düşüp bayılabilirim desem :D
Senin bahsettiğini falın bir kısmını rüyamda gördüm :) Bu gece değilde, bir önceki geceydi :)
İki ayrı rüya birden gördüm. Birinde bu yaz vefat eden babaannem bizim evde namaz kılıyordu.
İkinci rüyamda babaannemi gördükten sonra, hamile olduğumu ve doğurduğumu gördüm :D
ama damat adayını göremedim o ayrı :P
Ve erkek çocuktu :)
Bu kadar olur yaa :)

Bak canım yollayabilsem telden resim yollardım..pc de olduğumda resimli bakarsın artık
Bak canım yollayabilsem telden resim yollardım..pc de olduğumda resimli bakarsın artık

olsun şekerim hislerine güvenen bi falcınız var :)
hilal şekli görüyorum fincanın dibinde, ne anlama geldigini tam olarak bilemicem ama umut ışığı diye yorumlayabiliriz. biraz yorulmuşsun, bazı şeyler yorgunluk veriyor sana. yakın zamanda güzel minik bi sürprizle karşılaşabilirsin :) gülümseyen , eğlenen insanlar görüyorum sen de onların içindesin mutlusun.
birisi azıcık kırmış seni, ama bunun hiç farkında degil. arkası dönük.
2 kişi senden biseyler istiyor. oturuyosun, elinde bardak gibi bisey var.
sende de ayakkabı benzeri bi şekil çıkmış, çok kısa bir yolculuk olabilir : )

olsun şekerim hislerine güvenen bi falcınız var :)
hilal şekli görüyorum fincanın dibinde, ne anlama geldigini tam olarak bilemicem ama umut ışığı diye yorumlayabiliriz. biraz yorulmuşsun, bazı şeyler yorgunluk veriyor sana. yakın zamanda güzel minik bi sürprizle karşılaşabilirsin :) gülümseyen , eğlenen insanlar görüyorum sen de onların içindesin mutlusun.
birisi azıcık kırmış seni, ama bunun hiç farkında degil. arkası dönük.
2 kişi senden biseyler istiyor. oturuyosun, elinde bardak gibi bisey var.
sende de ayakkabı benzeri bi şekil çıkmış, çok kısa bir yolculuk olabilir : )
Hadi bakalım hayırlısı

Geri