• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kahve Zamanı.. Kahveler Geldi:)

Cikolataya da bayıldım, tekrar ellerine sağlık sahracım tam kıvamında olmuş .
Şimdi de gelelim falımıza.. :-p
Hımmmm bak açar açmaz hemen şu dipte büyükçe bir göz gördüm, fesat birileri seni çok kıskanmışlar . Okuyup üflet şöyle kem gözlere karşı nazar boncuğu da taksan iyi olur canım..
Yan dönmü bi kız, saçları uçuşuyor gibi ama yüzüde belirgin değil. Bir boşlukta duruyor, kararsız gibi sanki, bu sen olabilirsin. Son zamnlarda birtakım arayışlar veya boşluk içindeysen, bu düşünmelerinin sonunun hayırlı olduğunu bil :) çünkü beyaz beyaz kuşlar var yakınında, güzel haberler etrafında uçuşacak.
Bir de karşılıklı konuşmalar görüyorum, birisiyle tartışmak üzere veya tartışmış da olabilirsin..
En uçta, fincanın ağız kısmında da boş bir şemsiye var iyiye işarettir :) sana zararı dokunabilecek bir durumdan sıyrılacaksın.
Onun tam yanında da geniiş yollar görüyorum, ucu açık aydınlık kararlar vereceksin ve kendinden eminsin...
Valla çok güzel olumlu çıktı falın sahracım : )
Işte bir tek o kem gözleri kovmamız gerek :d

Ya canımm benim nasıl iyi hissettiriyo yorumların :) hmm kararsızım evet bi süredir hadi dedikleri noktada naparım henüz bilemiyorum o yüzden karşılıklı tartışmalarım da sık sık mevcut şu günlerde :)
O kem gözleri biliyorum ben bakarım çaresine :d
Afiyet olsun canımm bende teşekkür ediyorum

Cikolataya da bayıldım, tekrar ellerine sağlık sahracım tam kıvamında olmuş .
Şimdi de gelelim falımıza.. :-P
Hımmmm bak açar açmaz hemen şu dipte büyükçe bir göz gördüm, fesat birileri seni çok kıskanmışlar . Okuyup üflet şöyle kem gözlere karşı nazar boncuğu da taksan iyi olur canım..
Yan dönmü bi kız, saçları uçuşuyor gibi ama yüzüde belirgin değil. Bir boşlukta duruyor, kararsız gibi sanki, bu sen olabilirsin. Son zamnlarda birtakım arayışlar veya boşluk içindeysen, bu düşünmelerinin sonunun hayırlı olduğunu bil :) çünkü beyaz beyaz kuşlar var yakınında, güzel haberler etrafında uçuşacak.
Bir de karşılıklı konuşmalar görüyorum, birisiyle tartışmak üzere veya tartışmış da olabilirsin..
En uçta, fincanın ağız kısmında da boş bir şemsiye var iyiye işarettir :) sana zararı dokunabilecek bir durumdan sıyrılacaksın.
Onun tam yanında da geniiş yollar görüyorum, ucu açık aydınlık kararlar vereceksin ve kendinden eminsin...
Valla çok güzel olumlu çıktı falın sahracım : )
Işte bir tek o kem gözleri kovmamız gerek :D
nazar değdirmesin o kem gözler sana Deryacım

Geri