YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Ksm 2015 #3 Aşırı karamsar resimler, bakınca günüme yansımaz değil mi?
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #4 karamsarlığın insana faydasını bilseydin böyle düşünmezdin.. karamsarlık iyidir iyi.. insanı yanıltmaz.. doğrusunu şaşırtmaz
karamsarlığın insana faydasını bilseydin böyle düşünmezdin.. karamsarlık iyidir iyi.. insanı yanıltmaz.. doğrusunu şaşırtmaz
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ksm 2015 #5 Allah esirgesin gece rüyama gelmesinde
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #6 gerçekte görsen rüyana da girmesini isterdin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ksm 2015 #7 Esintiyim dediki: gerçekte görsen rüyana da girmesini isterdin Genişletmek için tıklayın... Korkutuyorsun beni
Esintiyim dediki: gerçekte görsen rüyana da girmesini isterdin Genişletmek için tıklayın... Korkutuyorsun beni
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #8 korkma korkma bir şeycik olmaz
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #9 ben karamsar bir şey göremedim.bu resimlerde..bumuymuş karamsarlık..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #10 duygu yönünden bakın resimlere bir insanın duygularını anladığınızda ne halde olduğunu anlarsınız