Artemis Özel Üye Özel üye 8 Hzr 2020 #21 Aaa aaa sonunda adminimiz birinci oldu ??? tebrikler abicimmm ve diğer kazananları da tebrik ediyorum ??
Aaa aaa sonunda adminimiz birinci oldu ??? tebrikler abicimmm ve diğer kazananları da tebrik ediyorum ??
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Hzr 2020 #22 Canımmmmmm teşekkür ederim..ve @YoRuMSuZ ve diğer dereceye giren arkadaşları tebrik.ediyorum?
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 8 Hzr 2020 #23 Yarışma bahane, dostluk şahane. Düzenleyen kardeşimize, katılım gösteren, oylamaya iştirak eden tüm kalemşorlere teşekkürler... Daha, nicelerine... Sağlıkla, neşeyle ve huzurla...
Yarışma bahane, dostluk şahane. Düzenleyen kardeşimize, katılım gösteren, oylamaya iştirak eden tüm kalemşorlere teşekkürler... Daha, nicelerine... Sağlıkla, neşeyle ve huzurla...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Hzr 2020 #26 OkYaNuS dediki: Ankete katılanlar görülüyor mu @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Yorumsuz görüyor mu bilmiyorum ama ben o seçeneği aktif yapmadım
OkYaNuS dediki: Ankete katılanlar görülüyor mu @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Yorumsuz görüyor mu bilmiyorum ama ben o seçeneği aktif yapmadım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Hzr 2020 #28 nazenin dediki: Yorumsuz görüyor mu bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... Ancak anketi ilk açan kişi anketi açarken ayarlayabilir bunu daha sonradan düzenleme ile bu özellik aktif edilmiyor dolayısıyla ben de göremiyorum. OkYaNuS dediki: Merak ettim yaa 17 kişi kim ? Genişletmek için tıklayın... Ben de öyle
nazenin dediki: Yorumsuz görüyor mu bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... Ancak anketi ilk açan kişi anketi açarken ayarlayabilir bunu daha sonradan düzenleme ile bu özellik aktif edilmiyor dolayısıyla ben de göremiyorum. OkYaNuS dediki: Merak ettim yaa 17 kişi kim ? Genişletmek için tıklayın... Ben de öyle
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Hzr 2020 #29 Bu da demek oluyorki forumda 17 aktif üye var ))
S She Özel Üye Özel üye 19 Hzr 2020 #30 Tebrikler birinci olana ? Ikinci olmusum bidahakine hedef birincilik ?