YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Hzr 2020 #31 Yok kimseye artık birincilik yıllardır sonuncu oluyorum artık birincilikler benim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Hzr 2020 #33 nazenin dediki: Yeni yarışma bekliyoruz @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... İşte bunu beklemiyordum.
nazenin dediki: Yeni yarışma bekliyoruz @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... İşte bunu beklemiyordum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Hzr 2020 #36 Evet canom artık zincir kırıldı. Şimdi bir konu belirlememe gerekiyormuş yeni yarışma için.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Hzr 2020 #37 YoRuMSuZ dediki: Evet canom artık zincir kırıldı. Şimdi bir konu belirlememe gerekiyormuş yeni yarışma için. Genişletmek için tıklayın... Evet aynen öyle canom. ? Istersen konuyu "Serbest Kareler"yap herkes katılabilir.
YoRuMSuZ dediki: Evet canom artık zincir kırıldı. Şimdi bir konu belirlememe gerekiyormuş yeni yarışma için. Genişletmek için tıklayın... Evet aynen öyle canom. ? Istersen konuyu "Serbest Kareler"yap herkes katılabilir.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Hzr 2020 #38 O fotografin yuzde yuz sana ait oldugunu biliyordum zira bu dağınıklık baska kimsenin olamazdi? .o yuzden de oyumu baska fotoğraftan yana kullandim ? Saka saka benim de oyum sanaydi.tebrik ederim @YoRuMSuZ iddiali bir konu bekliyorum. Umarim bu kez katilabilirim.
O fotografin yuzde yuz sana ait oldugunu biliyordum zira bu dağınıklık baska kimsenin olamazdi? .o yuzden de oyumu baska fotoğraftan yana kullandim ? Saka saka benim de oyum sanaydi.tebrik ederim @YoRuMSuZ iddiali bir konu bekliyorum. Umarim bu kez katilabilirim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2020 #39 Farklılığı göstermem gerekiyordu dağınıklık benim karakterim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Hzr 2020 #40 Adminler toplu olur ya ))