RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Nsn 2012 #1 Kardan adam yapmak için gerçekten kar yağmasını bekliyorsunuz siz yoksa.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Nsn 2012 #3 Caglayagmur dediki: )) her ikisiylede mutlu olunabiliryor ama kardeşim. Genişletmek için tıklayın... Tabiki ablacığım ama biz hep ikincisiyle mutlu oluyoruz
Caglayagmur dediki: )) her ikisiylede mutlu olunabiliryor ama kardeşim. Genişletmek için tıklayın... Tabiki ablacığım ama biz hep ikincisiyle mutlu oluyoruz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Nsn 2012 #4 Banada ikincisi daha yakın süslü olmasına düzenli olmasınada gerek yok benim için kardeşim.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Nsn 2012 #7 yani hoş benim yaptığım kardam adamların burnuda en fazla 5 dak. duruyor ..sonra dayanamayıp yiyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Nsn 2012 #9 sen ve kardan adam yapmak.. pek inandırıcı değil
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Nsn 2012 #10 sitem dediki: sen ve kardan adam yapmak.. pek inandırıcı değil Genişletmek için tıklayın... yaaa tamam yaaa itiraf ediyorum benim kardan adamımı hep annem yada teyzem yapmıştır ..ama burnunu yediğim doğru
sitem dediki: sen ve kardan adam yapmak.. pek inandırıcı değil Genişletmek için tıklayın... yaaa tamam yaaa itiraf ediyorum benim kardan adamımı hep annem yada teyzem yapmıştır ..ama burnunu yediğim doğru