Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Arl 2012 #11 İlkini geçtim benim hiç 2. olandan da kardan adamım olmadı Kardan bayanım bile olmadı Annem hasta olurum diye bırakmazdı )
İlkini geçtim benim hiç 2. olandan da kardan adamım olmadı Kardan bayanım bile olmadı Annem hasta olurum diye bırakmazdı )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ksm 2020 #12 O eski karlar kalmadı çocuklarda bilmiyor nasıl yapılır kardan adam. Bazen düşünüyorum da biz dahamı şanslıydık.
O eski karlar kalmadı çocuklarda bilmiyor nasıl yapılır kardan adam. Bazen düşünüyorum da biz dahamı şanslıydık.
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Ksm 2020 #14 KaderKatibi dediki: O eski karlar kalmadı çocuklarda bilmiyor nasıl yapılır kardan adam. Bazen düşünüyorum da biz dahamı şanslıydık. Genişletmek için tıklayın... Aynen bizler daha şanslıydık Kardan adama gelince bu fikre bayıldım
KaderKatibi dediki: O eski karlar kalmadı çocuklarda bilmiyor nasıl yapılır kardan adam. Bazen düşünüyorum da biz dahamı şanslıydık. Genişletmek için tıklayın... Aynen bizler daha şanslıydık Kardan adama gelince bu fikre bayıldım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Ock 2021 #18 TeBeSSüm dediki: Buda lahanadan adam ??Ek dosyayı görüntüle 80126 Genişletmek için tıklayın... )) gel gel karadenize giresuna rizeye gel ) AybüKe dediki: Abowww?bunlar ne böyle?? Genişletmek için tıklayın... Buda Kardan Kadin )) neye benziyor canim ya )) Son düzenleme: 15 Ock 2021
TeBeSSüm dediki: Buda lahanadan adam ??Ek dosyayı görüntüle 80126 Genişletmek için tıklayın... )) gel gel karadenize giresuna rizeye gel ) AybüKe dediki: Abowww?bunlar ne böyle?? Genişletmek için tıklayın... Buda Kardan Kadin )) neye benziyor canim ya ))