• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Karsı Cinse Bir Tavsiye Ver

Kocaman bir masaldan ibaret. Bir erkek kadına kıskandığı için değil, kaybetme korkusu olduğu için karışır... :)
Kıskanmak ile güvenmemek arasında çok ince bir çizgi olduğuna inanırım hep... Aslında ya kişi ya kendine ya da sevgilisine güvenmediği için adını kıskanmak konmuş... İyi de neyden kıskanıyor bu erkekler? Kadının hiç dikkatini çekmeyecek, kendine bakan erkeklerden :)
Müthiş bir savunma mekanizması bu (kanımca). Kararlı kıskançlığı savunurum ama büsbütün bu şekilde değerlendirilmesine kökten karşıyım.

Bu ifade kıskançlığa kökten karşı :) Empati deneyelim. Hiç kıskanmadınız mı??? :))

Umarım kız arkadaşınız da sizle aynı görüştedir :)

Erkek egemen bir toplumda yaptıklarınızı doğal görüyorum :)
İnsanlar masallarla büyür... Çok az kişi masaldan kafasını kaldırır... yıllardır bizlere masal anlatıldı. Erkek giyimine karışıyorsa ne güzel işte. Sebep? "Seni kıskanıyor" :) Kocaman bir masaldan ibaret. Bir erkek kadına kıskandığı için değil, kaybetme korkusu olduğu için karışır... :)
Kıskanmak ile güvenmemek arasında çok ince bir çizgi olduğuna inanırım hep... Aslında ya kişi ya kendine ya da sevgilisine güvenmediği için adını kıskanmak konmuş... İyi de neyden kıskanıyor bu erkekler? Kadının hiç dikkatini çekmeyecek, kendine bakan erkeklerden :)
Güzel güzel devam...
(Not : Sözüm meclisten dışarıdır :) )

öncelikle bu ciddiyetin sebebini anlamış değilim bende mi siz diye hitap etmeliyim :)

konuya gelirsek bunu seninle sabaha kadarda tartışabilirim elbette söylediklerinde bir nebze haklısın ama kendine güveni olmayan adam yapar bunu sürekli bir kıskançlık ve karışma yönetme ihtiyacı ..Benim dominant bir yapım var elbetteki sınırlarım sevgilim eşim artık her neyimse yanımda bir karış etekle otururken aynı ortamda başka bir erkeğin bunu tahrik olmuş bir şekilde izlemesi evet beni ciddi bir şekilde rahatsız eder ve evet kıskanırım bu odunluk sa ODUNUM..:) kendini bu şekilde teşhir ettiği için çok kırıcı olabilirim..Ve kıskanmak senin bunu benden çok daha iyi bilmen lazım diye düşünüyorum içgüdüsel bir dürtüdür sevdiğin sana ait olduğunu hissettiğin birini kıskanmak bana göre anormal değil kıskanmaman anormal tabi ayarında olursa diğeri başta söylediğim sebebe girer....samimi bir şekilde söyle aynı masada başka bir kadın sevgiline
yiyecek gibi baksa ayrı bir ilgi gösterse duyguların da samimiysen ve karşı tarafı önemsiyorsan bu seni rahatsız etmez mi..??

Müthiş bir savunma mekanizması bu (kanımca). Kararlı kıskançlığı savunurum ama büsbütün bu şekilde değerlendirilmesine kökten karşıyım.

Bu ifade kıskançlığa kökten karşı :) Empati deneyelim. Hiç kıskanmadınız mı??? :))

Evet kıskandığım kişiler oldu... Sebebi de dediğim gibi yine güven... O ince çizgi işte çok önemli... Yani bunları yazmam benim de uyguluyor veya uygulamıyor olmam anlamında değil. Yüzde yüz güvendiğim bu yaşıma kadar sadece 1 insan oldu... Kıskanma mı? Hiç birbirimizi kıskanmadık... Zaten o insanın üzerine de hiç tanımadım... Ezberlerimi bozacak kişi daha çıkmadı, çıkar mı? Çooook zor :)

öncelikle bu ciddiyetin sebebini anlamış değilim bende mi siz diye hitap etmeliyim :)

konuya gelirsek bunu seninle sabaha kadarda tartışabilirim elbette söylediklerinde bir nebze haklısın ama kendine güveni olmayan adam yapar bunu sürekli bir kıskançlık ve karışma yönetme ihtiyacı ..Benim dominant bir yapım var elbetteki sınırlarım sevgilim eşim artık her neyimse yanımda bir karış etekle otururken aynı ortamda başka bir erkeğin bunu tahrik olmuş bir şekilde izlemesi evet beni ciddi bir şekilde rahatsız eder ve evet kıskanırım bu odunluk sa ODUNUM..:) kendini bu şekilde teşhir ettiği için çok kırıcı olabilirim..Ve kıskanmak senin bunu benden çok daha iyi bilmen lazım diye düşünüyorum içgüdüsel bir dürtüdür sevdiğin sana ait olduğunu hissettiğin birini kıskanmak bana göre anormal değil kıskanmaman anormal tabi ayarında olursa diğeri başta söylediğim sebebe girer....samimi bir şekilde söyle aynı masada başka bir kadın sevgiline
yiyecek gibi baksa ayrı bir ilgi gösterse duyguların da samimiysen ve karşı tarafı önemsiyorsan bu seni rahatsız etmez mi..??

Öncelikle ciddiyeti bende anlamdım ne bileyim tartışma ya hani :P
Tekrar diyorum bunlar bizlere öğretilmiş masal işte... Karşı masada sevgilime bakan kız olsa, yine diyorum güveniyorsam asla kıskanmam :) Böyle birini bulmak zor... Hatta imkansız.
Ben 1 soru sorabilir miyim izninle... (Cevap vermeyebilirsin)
Kız arkadaşın mini etekle oturuyor. Karşıda adamın biri kız arkadaşına yiyecek gibi bakıyor...
Gerçekten kıskandığın için mi kızarsın, yoksa kız arkadaşın üzerinden hayallere daldığı için mi?

Ne güzel. Kıskanmak değil de kıskançlık durumu yaratmayı gerektirmeyecek ilişkiyi yakalamak güzel olan. Sen yakalamışsın tabi ahkam kesiyosun bol keseden :D

Neyse benim için fazlaca derin bir konu. Uzak durmak gereken de bir konu ama kıskanmanın çokça hafifsendiğini hissettiğimden bir uğradım, gidiyorum :)

Ne güzel. Kıskanmak değil de kıskançlık durumu yaratmayı gerektirmeyecek ilişkiyi yakalamak güzel olan. Sen yakalamışsın tabi ahkam kesiyosun bol keseden :D

Neyse benim için fazlaca derin bir konu. Uzak durmak gereken de bir konu ama kıskanmanın çokça hafifsendiğini hissettiğimden bir uğradım, gidiyorum :)

İşte 1 kere oldu keşke olmasaydı :D
Kota yükseldi şimdi aşağıya çekemiyorum :D

Kadınların kıskanılmadığı bir ilişki negatif ve fazla uzun sürmeyecek bir ilişkidir aslında.. kıskanılması ise kadının bakımlı ve ondan uzaklaşmadığı doğru yolda olduğunu gösteren bir ipucudur..bundan şikayet etselerde kadınlar kıskanılmaktan hoşlanır :))

Geri