Öncelikle ciddiyeti bende anlamdım ne bileyim tartışma ya hani
Tekrar diyorum bunlar bizlere öğretilmiş masal işte... Karşı masada sevgilime bakan kız olsa, yine diyorum güveniyorsam asla kıskanmam Böyle birini bulmak zor... Hatta imkansız.
Ben 1 soru sorabilir miyim izninle... (Cevap vermeyebilirsin)
Kız arkadaşın mini etekle oturuyor. Karşıda adamın biri kız arkadaşına yiyecek gibi bakıyor...
Gerçekten kıskandığın için mi kızarsın, yoksa kız arkadaşın üzerinden hayallere daldığı için mi?
Dürüst olmam gerekirse hepsi başka bir herifin sevgilime bakıp hayaller kurması durumunda elbette kıskanırım..kızarım ama en çok sevgilime kızarım bunun nedeni yukarıda belirtim tekrar yazmak istemiyorum çirkin bir kelime..bunun nedeni çünkü erkeğim çünkü erkeklerin beyninin nasıl çalıştığını daha iyi biliyorum bunu anlamaya bilirsin hatta bu sana komik de gelebilir ama maalesef bu böyle tutup bunu burada bir tartışma konuşu haline de getiremem ..Bu yüzden eğer belli sınırlar koyuyorsam bunun güvenle bir alakası yoktur bu tamamen koruma iç güdüsüdür ..sen bunu yakaladığını söylüyorsun nasıl başardın nasıl başardınız biliyorum çünkü erkeğin doğasına ters bir durum ne kadar güvenirsem güveneyim başka bir erkeğin sevdiğim kadına bakışları karşısında kayıtsız kalamam o an hiç bir yapamayacaksam onu o ortamdan uzaklaştırırım .