RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Mrt 2013 #261 öykü deniz dediki: olr Genişletmek için tıklayın... Bir karşı cins olarak sabırsızlanıyorum bakalım 18 yıllık hayat tecrübenle bize nasıl tavsiyeler vereceksin ..
öykü deniz dediki: olr Genişletmek için tıklayın... Bir karşı cins olarak sabırsızlanıyorum bakalım 18 yıllık hayat tecrübenle bize nasıl tavsiyeler vereceksin ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Mrt 2013 #262 Adam olmakla erkek olmak aynı şey değil aradaki farkı görün lütfen...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Mrt 2013 #264 yaren* dediki: Adam olmakla erkek olmak aynı şey değil aradaki farkı görün lütfen... Genişletmek için tıklayın... beni en iyi tanıyanlardan biri olarak ben hangi kategoriye giriyorum
yaren* dediki: Adam olmakla erkek olmak aynı şey değil aradaki farkı görün lütfen... Genişletmek için tıklayın... beni en iyi tanıyanlardan biri olarak ben hangi kategoriye giriyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Mrt 2013 #266 RUZG4R dediki: beni en iyi tanıyanlardan biri olarak ben hangi kategoriye giriyorum Genişletmek için tıklayın... hiç olmadığım kadar ciddi cevap vericem.. bugüne kadar tanıdığım çok insanın içinde nadir bulunan sen erkek adamsın kerem...
RUZG4R dediki: beni en iyi tanıyanlardan biri olarak ben hangi kategoriye giriyorum Genişletmek için tıklayın... hiç olmadığım kadar ciddi cevap vericem.. bugüne kadar tanıdığım çok insanın içinde nadir bulunan sen erkek adamsın kerem...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Mrt 2013 #267 öykü deniz dediki: en çok hngi konuda istersin ???????? Genişletmek için tıklayın... Onu ben bilmem millet ölümüne sallıyorsa sen farkı göster bilelim
öykü deniz dediki: en çok hngi konuda istersin ???????? Genişletmek için tıklayın... Onu ben bilmem millet ölümüne sallıyorsa sen farkı göster bilelim
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Mrt 2013 #269 Beyler, eğer bir kadın pilav yapabiliyorsa hiç düşünmeyin evlenin gitsin. Pilavı yapan kadın her şeyi yapar abi!
Beyler, eğer bir kadın pilav yapabiliyorsa hiç düşünmeyin evlenin gitsin. Pilavı yapan kadın her şeyi yapar abi!
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Mrt 2013 #270 öykü deniz dediki: onlar saçmalamalrına don salvar ne yaa Genişletmek için tıklayın... Her neyse sanırım bir fikrin yok küçük ..
öykü deniz dediki: onlar saçmalamalrına don salvar ne yaa Genişletmek için tıklayın... Her neyse sanırım bir fikrin yok küçük ..