yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Mrt 2013 #271 felsefe_mi dediki: Beyler, eğer bir kadın pilav yapabiliyorsa hiç düşünmeyin evlenin gitsin. Pilavı yapan kadın her şeyi yapar abi! Genişletmek için tıklayın... ohooo pilavda var fasulyede var ama boşa işte
felsefe_mi dediki: Beyler, eğer bir kadın pilav yapabiliyorsa hiç düşünmeyin evlenin gitsin. Pilavı yapan kadın her şeyi yapar abi! Genişletmek için tıklayın... ohooo pilavda var fasulyede var ama boşa işte
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Mrt 2013 #272 yaren* dediki: ohooo pilavda var fasulyede var ama boşa işte Genişletmek için tıklayın... Bunu becerebilene saygı duyuyorum. Denedim olmadı arkadaş. Benden bir şey olmaz...
yaren* dediki: ohooo pilavda var fasulyede var ama boşa işte Genişletmek için tıklayın... Bunu becerebilene saygı duyuyorum. Denedim olmadı arkadaş. Benden bir şey olmaz...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 8 Mrt 2013 #273 öykü deniz dediki: burdakiler ölümüne sallıyor Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: sen sallamadan yaz okuyalım genç Genişletmek için tıklayın... çok eğleneceğiz demiştim sanırım geleceği görüyorum
öykü deniz dediki: burdakiler ölümüne sallıyor Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: sen sallamadan yaz okuyalım genç Genişletmek için tıklayın... çok eğleneceğiz demiştim sanırım geleceği görüyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Mrt 2013 #274 görüpte görmemezlikten geldim ama ben demiştim başta tersim diye. Onlar bunlar şunları bana kullanmayın! (Noktalıyorum... Konu uzamasın...)
görüpte görmemezlikten geldim ama ben demiştim başta tersim diye. Onlar bunlar şunları bana kullanmayın! (Noktalıyorum... Konu uzamasın...)
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Mrt 2013 #275 Daha sonra en ufak bir terketme,bırakma,görüşmeme kararı alıcaksanız hayatımıza girmeyin.