P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #381 kAşİf dediki: sokakta sigara içmek sizi daha güzel veya çekici yapmıyor.. Genişletmek için tıklayın... Bak buna takılıyorum... Hemcinslerimin böyle şeylerden uzak durması gerek... Uzak durmayı geçtik yani, hiç yakışı kalmıyor sokak ortasında...
kAşİf dediki: sokakta sigara içmek sizi daha güzel veya çekici yapmıyor.. Genişletmek için tıklayın... Bak buna takılıyorum... Hemcinslerimin böyle şeylerden uzak durması gerek... Uzak durmayı geçtik yani, hiç yakışı kalmıyor sokak ortasında...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ekm 2015 #382 Papatya dediki: Bak buna takılıyorum... Hemcinslerimin böyle şeylerden uzak durması gerek... Uzak durmayı geçtik yani, hiç yakışı kalmıyor sokak ortasında... Genişletmek için tıklayın... kadını güzelleştiren asaletidir ,basit olmak kişiye özgürlük hissi verse bile asıl olan asalet yoksunluğudur..
Papatya dediki: Bak buna takılıyorum... Hemcinslerimin böyle şeylerden uzak durması gerek... Uzak durmayı geçtik yani, hiç yakışı kalmıyor sokak ortasında... Genişletmek için tıklayın... kadını güzelleştiren asaletidir ,basit olmak kişiye özgürlük hissi verse bile asıl olan asalet yoksunluğudur..
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #383 kAşİf dediki: kadını güzelleştiren asaletidir ,basit olmak kişiye özgürlük hissi verse bile asıl olan asalet yoksunluğudur.. Genişletmek için tıklayın... Hele bu genç kızlar yokmu bir ellerinde sigara bir ellerinde telefon... Allahım...
kAşİf dediki: kadını güzelleştiren asaletidir ,basit olmak kişiye özgürlük hissi verse bile asıl olan asalet yoksunluğudur.. Genişletmek için tıklayın... Hele bu genç kızlar yokmu bir ellerinde sigara bir ellerinde telefon... Allahım...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Ekm 2015 #384 @Papatya bizden yana olmana sevindim. Yemeği zamanında hazırlayın, kalbe giden yolun mideden geçtiğini unutmayın sevgili karşı cinsimiz.
@Papatya bizden yana olmana sevindim. Yemeği zamanında hazırlayın, kalbe giden yolun mideden geçtiğini unutmayın sevgili karşı cinsimiz.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ekm 2015 #385 Yemeğin zamanında hazırlanmasını istiyorsanız, beyler sizde bir el atacaksınız herhalde... Tavsiyem bu yönde... @YoRuMSuZ
Yemeğin zamanında hazırlanmasını istiyorsanız, beyler sizde bir el atacaksınız herhalde... Tavsiyem bu yönde... @YoRuMSuZ
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ekm 2015 #386 lütfen başörtüsü bağlayan bayanlar,altınıza tayt giyerek sokağa çıkmayın,erkeklerin baktığı yer saçınız değil taytınız olacaktır..
lütfen başörtüsü bağlayan bayanlar,altınıza tayt giyerek sokağa çıkmayın,erkeklerin baktığı yer saçınız değil taytınız olacaktır..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Ekm 2015 #387 Mini giyinen kadınları rahat bırakın Baş örtüsü takan kadınları rahat bırakın Araba kullanan, sigara içen kadınları rahat bırakın Kadınları rahat bırakın.
Mini giyinen kadınları rahat bırakın Baş örtüsü takan kadınları rahat bırakın Araba kullanan, sigara içen kadınları rahat bırakın Kadınları rahat bırakın.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 7 Ekm 2015 #388 Yakışanı giyin, yakışmayan şeyler giyince bakıyo milet.
OBir MEB Özel üye 7 Ekm 2015 #389 Arkadaşlar kusura bakmayın ama birbiriniz için daha çok süsleniyorsunuz. Yapmayın birbirinize hava atmayın.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama birbiriniz için daha çok süsleniyorsunuz. Yapmayın birbirinize hava atmayın.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ekm 2015 #390 lütfen sol şeritte 60 km hızla giderek yol sadece sizinmiş gibi davranmayın..