merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 24 Ekm 2015 #391 Çok özür dileyerek söylüyorum ki; üstünüze başınıza gösterdiğiniz özenin sadece %17'sini bıyık ve sakal traşınıza gösterseniz(kadınlar için söylüyorum) emin olun çok daha çekici olacaksınız
Çok özür dileyerek söylüyorum ki; üstünüze başınıza gösterdiğiniz özenin sadece %17'sini bıyık ve sakal traşınıza gösterseniz(kadınlar için söylüyorum) emin olun çok daha çekici olacaksınız
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 27 Ekm 2015 #392 çiçek gibi narin olun önce gönüllere dolun birisi laf atarsa saçın başın hep yolun..
Düş Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2015 #393 Nazik olun birsey kaybetmezsiniz. Durust olun, her daim kazanirsiniz.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ksm 2015 #394 erkeklerden beklediğiniz dürüstlük ve nezakate kendinizde dikkat edin lütfen, emin olun kaybettirmez..
erkeklerden beklediğiniz dürüstlük ve nezakate kendinizde dikkat edin lütfen, emin olun kaybettirmez..
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 20 Ksm 2015 #395 yalan konuşma adam olmak için kasma sadece insan olmayı becer yeter
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 20 Ksm 2015 #397 Cok bilmislik taslama sinlar Çünkü gercekten yakışmıyor
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Ksm 2015 #400 triplere ayıracağınız vakti sevmeye ayırın,hayat sizin triplerinizle uğraşacak kadar uzun değil,iyice kısaltmayın..
triplere ayıracağınız vakti sevmeye ayırın,hayat sizin triplerinizle uğraşacak kadar uzun değil,iyice kısaltmayın..