nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Hzr 2019 #22 Artemis dediki: Ek dosyayı görüntüle 74234 Nazenin hamle yapmadığı için ben kazanmış bulunmaktayım ? Genişletmek için tıklayın... Yaa akşam uyuyup kalmışım sabahta uyanamadim öğleye kadar yattım kalktığımda kaybettigimi gördüm
Artemis dediki: Ek dosyayı görüntüle 74234 Nazenin hamle yapmadığı için ben kazanmış bulunmaktayım ? Genişletmek için tıklayın... Yaa akşam uyuyup kalmışım sabahta uyanamadim öğleye kadar yattım kalktığımda kaybettigimi gördüm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Hzr 2019 #23 Ben yine darmadağın oldum tüm yarışmalarda sonuncu olmak zorunda mıyım ben ya
Artemis Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2019 #24 YoRuMSuZ dediki: Ben yine darmadağın oldum tüm yarışmalarda sonuncu olmak zorunda mıyım ben ya Genişletmek için tıklayın... Hahhahaa ohh olsun sana ?
YoRuMSuZ dediki: Ben yine darmadağın oldum tüm yarışmalarda sonuncu olmak zorunda mıyım ben ya Genişletmek için tıklayın... Hahhahaa ohh olsun sana ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Hzr 2019 #28 nazenin dediki: Senin davetin var bende kabuk edeyim oynayalım Genişletmek için tıklayın... Benle de oynamaya var mısın?
nazenin dediki: Senin davetin var bende kabuk edeyim oynayalım Genişletmek için tıklayın... Benle de oynamaya var mısın?
r0se Forum Onuru Özel üye 24 Hzr 2019 #29 AybüKe dediki: Benle de oynamaya var mısın? Genişletmek için tıklayın... bana da yollayabilirsin senle oynamadık. escarfe arkdaslar yollayın oynayalım sonuçları yine paylaşın buradan
AybüKe dediki: Benle de oynamaya var mısın? Genişletmek için tıklayın... bana da yollayabilirsin senle oynamadık. escarfe arkdaslar yollayın oynayalım sonuçları yine paylaşın buradan