İreeem42 Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2021 #11 YoRuMSuZ dediki: Biliyorum gülümseyelim istedim Genişletmek için tıklayın... O zaman gülümseyelim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ekm 2021 #12 İreeem42 dediki: #Bazen gözyaşların akmasın diye gülersin.# #Herkes güvenmek ister fakat kimse güvenilecek insan olmaz# #Herkesleşirsen kim olduğunun bir önemi kalmaz# #Beklemek diyorum bayım, yaşayan bir bedende ölü bir ruh gibi... Beklemek...# #Bencillik diye bir din olsaydı bazı insanlar alim olurdu.# Genişletmek için tıklayın... Hepsi birbirinden anlamlı, bayıldım
İreeem42 dediki: #Bazen gözyaşların akmasın diye gülersin.# #Herkes güvenmek ister fakat kimse güvenilecek insan olmaz# #Herkesleşirsen kim olduğunun bir önemi kalmaz# #Beklemek diyorum bayım, yaşayan bir bedende ölü bir ruh gibi... Beklemek...# #Bencillik diye bir din olsaydı bazı insanlar alim olurdu.# Genişletmek için tıklayın... Hepsi birbirinden anlamlı, bayıldım
İreeem42 Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2021 #13 GüLüCüKツ dediki: Hepsi birbirinden anlamlı, bayıldım Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Ekm 2021 #14 bazen düsünüyorumda ,düsünemiyorum ne kadarda kelime haznem zayif (
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Ekm 2021 #18 Söz yazmak öyle kolay değil. Kelime haznesinin geniş olması yetmiyor birde senin gibi kurallı anlamlı hale getirmek büyük beceri, tebrik ederim.
Söz yazmak öyle kolay değil. Kelime haznesinin geniş olması yetmiyor birde senin gibi kurallı anlamlı hale getirmek büyük beceri, tebrik ederim.
İreeem42 Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2021 #19 KaderKatibi dediki: Söz yazmak öyle kolay değil. Kelime haznesinin geniş olması yetmiyor birde senin gibi kurallı anlamlı hale getirmek büyük beceri, tebrik ederim. Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim, yazdıklarımın değer görmesi beni mutlu ediyor
KaderKatibi dediki: Söz yazmak öyle kolay değil. Kelime haznesinin geniş olması yetmiyor birde senin gibi kurallı anlamlı hale getirmek büyük beceri, tebrik ederim. Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim, yazdıklarımın değer görmesi beni mutlu ediyor