GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Mys 2021 #41 Inadina gülümse. Çünkü etrafın mutsuzluğundan beslenen insanlarla dolu. Gül ki aç kalsınlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Mys 2021 #42 DAHA IYI KARAR VERMEK Önceliklerini belirle
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2021 #43 Kimseyi kendin gibi sanma,kimseye taviz verme ve bir daha kimseye güvenme
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Hzr 2021 #45 Insanların söylediklerini değil, söylemediklerini duy.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 9 Hzr 2021 #46 Ne kadar yorgun olduğun kimin umurundaysa, onu asla hayatından çıkarma
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Hzr 2021 #47 GüLüCüKツ dediki: Ne kadar yorgun olduğun kimin umurundaysa, onu asla hayatından çıkarma Genişletmek için tıklayın... O zaman sen beni çıkarma hayatındanbende seni☺
GüLüCüKツ dediki: Ne kadar yorgun olduğun kimin umurundaysa, onu asla hayatından çıkarma Genişletmek için tıklayın... O zaman sen beni çıkarma hayatındanbende seni☺
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 9 Hzr 2021 #48 Lelis dediki: O zaman sen beni çıkarma hayatındanbende seni☺ Genişletmek için tıklayın... Bunu yazarken aklima ilk gelenlerden biriydin zaten canimm
Lelis dediki: O zaman sen beni çıkarma hayatındanbende seni☺ Genişletmek için tıklayın... Bunu yazarken aklima ilk gelenlerden biriydin zaten canimm
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Hzr 2021 #49 GüLüCüKツ dediki: Bunu yazarken aklima ilk gelenlerden biriydin zaten canimm Genişletmek için tıklayın... Biri de ablandır zaten başka var mı☺
GüLüCüKツ dediki: Bunu yazarken aklima ilk gelenlerden biriydin zaten canimm Genişletmek için tıklayın... Biri de ablandır zaten başka var mı☺
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 9 Hzr 2021 #50 Lelis dediki: Biri de ablandır zaten başka var mı☺ Genişletmek için tıklayın... Var var canim , olmaz mi hic
Lelis dediki: Biri de ablandır zaten başka var mı☺ Genişletmek için tıklayın... Var var canim , olmaz mi hic