GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Mys 2021 #21 Ev vardığın yer değil, her yer kararırken ışığı bulduğun yerdir.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 23 Mys 2021 #22 Evimin duvarında da olan çok sevdiğim söz hayat kısa kuşlar uçuyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Mys 2021 #23 Gözlerime bakıp da yapılan sahte bir gülücük yerine, yüzüme karşı gösterilen gerçek bir nefreti tercih ederim.
Gözlerime bakıp da yapılan sahte bir gülücük yerine, yüzüme karşı gösterilen gerçek bir nefreti tercih ederim.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mys 2021 #25 Bugün iyi ki varsınla göklere çikaranlar, yarın iki kelamıyla yerin dibini gösterirler. Onun için söz konusu insansa ; güvenme, alışma, şaşırma. Dipnot : Insanlar, hayal kırıklığıdır...
Bugün iyi ki varsınla göklere çikaranlar, yarın iki kelamıyla yerin dibini gösterirler. Onun için söz konusu insansa ; güvenme, alışma, şaşırma. Dipnot : Insanlar, hayal kırıklığıdır...
Artemis Özel Üye Özel üye 25 Mys 2021 #26 Sen diğerlerine benzeme hiç bir zaman diğerleri olma kısa ve tecrübe dolu hayatın bana kattığı şeyleri kendimi seviyorum, üzdürtme kimseye kendini sen mutluyken çok güzelsin çok güçlüsün bunu da unutma
Sen diğerlerine benzeme hiç bir zaman diğerleri olma kısa ve tecrübe dolu hayatın bana kattığı şeyleri kendimi seviyorum, üzdürtme kimseye kendini sen mutluyken çok güzelsin çok güçlüsün bunu da unutma
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Mys 2021 #27 GüLüCüKツ dediki: Sana ait olan seni bulur. Sabret Genişletmek için tıklayın... he he bulur bekle hic merak ettinmi sabreden dervisi evlenmeden gitmis haberin varmi
GüLüCüKツ dediki: Sana ait olan seni bulur. Sabret Genişletmek için tıklayın... he he bulur bekle hic merak ettinmi sabreden dervisi evlenmeden gitmis haberin varmi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Mys 2021 #28 yilmaz27 dediki: he he bulur bekle hic merak ettinmi sabreden dervisi evlenmeden gitmis haberin varmi Genişletmek için tıklayın... Sabredip muradina erende var ama
yilmaz27 dediki: he he bulur bekle hic merak ettinmi sabreden dervisi evlenmeden gitmis haberin varmi Genişletmek için tıklayın... Sabredip muradina erende var ama
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Mys 2021 #29 GüLüCüKツ dediki: Sabredip muradina erende var ama Genişletmek için tıklayın... ya yesilcam filimlerinde bile kavusmadilar hic umutlanma hayat bir türk filimi gibidir sonu hep hüsran
GüLüCüKツ dediki: Sabredip muradina erende var ama Genişletmek için tıklayın... ya yesilcam filimlerinde bile kavusmadilar hic umutlanma hayat bir türk filimi gibidir sonu hep hüsran
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Mys 2021 #30 yilmaz27 dediki: ya yesilcam filimlerinde bile kavusmadilar hic umutlanma hayat bir türk filimi gibidir sonu hep hüsran Genişletmek için tıklayın... Sen keloglan ile can kizi izlememissin o zaman ahaha aklima nerden geldiyse
yilmaz27 dediki: ya yesilcam filimlerinde bile kavusmadilar hic umutlanma hayat bir türk filimi gibidir sonu hep hüsran Genişletmek için tıklayın... Sen keloglan ile can kizi izlememissin o zaman ahaha aklima nerden geldiyse