GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Mys 2021 #11 Lelis dediki: Sonra da deneme tahtasına dön Genişletmek için tıklayın... En azindan kendim yaptim dersin ve dogru yolu birgun mutlaka bulursun
Lelis dediki: Sonra da deneme tahtasına dön Genişletmek için tıklayın... En azindan kendim yaptim dersin ve dogru yolu birgun mutlaka bulursun
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #13 Hayatımıza giren her insan bir şey öğretir bize ,ya dost olurlar ya da ders
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Mys 2021 #14 Kendim olduğum için asla özür dilemem. Asıl siz benim başkası olmamı istediğiniz için özür dilemelisiniz.
Kendim olduğum için asla özür dilemem. Asıl siz benim başkası olmamı istediğiniz için özür dilemelisiniz.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Mys 2021 #16 Yeşim sen daha 20 yaşında degilsin artık büyümelisin
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #19 Artemis dediki: yalnızlığa alışmış bir insanı yokluğunuzla korkutamazsınız Genişletmek için tıklayın... Çok doğru ablam yalnızlık benim eski sevgilim oluyor
Artemis dediki: yalnızlığa alışmış bir insanı yokluğunuzla korkutamazsınız Genişletmek için tıklayın... Çok doğru ablam yalnızlık benim eski sevgilim oluyor
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Mys 2021 #20 Unutmayın, hayatınızda olmayı hak eden insanlar, size sevgi, nezaket ve saygı ile davrananlardır... ❤
Unutmayın, hayatınızda olmayı hak eden insanlar, size sevgi, nezaket ve saygı ile davrananlardır... ❤