KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Hzr 2021 #191 Ailesinden birini kaybetmek Allah korusun
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #192 yilmaz27 dediki: Yaşlanmak demistir Genişletmek için tıklayın... Denemiştir bence KuMRu dediki: Ailesinden birini kaybetmek Allah korusun Genişletmek için tıklayın... Cevap o da değil ☺
yilmaz27 dediki: Yaşlanmak demistir Genişletmek için tıklayın... Denemiştir bence KuMRu dediki: Ailesinden birini kaybetmek Allah korusun Genişletmek için tıklayın... Cevap o da değil ☺
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #194 GüLüCüKツ dediki: Iftiraya ugramaktan korkuyodur bence. Genişletmek için tıklayın... O da değil
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Hzr 2021 #195 Kul hakkına girmekten korkuyordur
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #196 KuMRu dediki: Kul hakkına girmekten korkuyordur Genişletmek için tıklayın... O da değil
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Hzr 2021 #197 Yılandan korkar
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Hzr 2021 #198 Deprem o zaman dün yine sallandık
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #199 KaderKatibi dediki: Yılandan korkar Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Deprem o zaman dün yine sallandık Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun ama cevap o değil
KaderKatibi dediki: Yılandan korkar Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Deprem o zaman dün yine sallandık Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun ama cevap o değil