KİM HAKLI?

Kim Hakli

• Ben

Oy: 4 66.7%
  • Arkadaşım

Oy: 2 33.3%
  • İlgilenmiyorum/Fikrim yok

Oy: 0 0.0%
  • Şöyle ki;

Oy: 0 0.0%

• Toplam katılan
    6
Onlara da bu yaptırılıp paralarına el konulduğu için bence onlardan da alınmamalı, genelde peçete satıcıları küçük çocuklar oluyor, onları devlet toplayıp okutmalı da nerde.
Çok haklısın bu konu da zorla sattıranlar oluyor ama büyüklerde satıyor ya yine sakat olanlar onlardan alınabilir ben öyle yapıyorum buralarda pek görmüyorum ama memlekette veya merkeze gittiğimde denk geliyorum

AmA bunu aileride yaptırıyor çünkü alişmişlar bedava yeneye tabiki çoçuk taçirleride ön planda. Ve bunda yokluk var ama aile bilinçsiz ligide diz boyu sanki haddinden fazla çoçuk yapmak sonra sokaga bırakmak marifet
O kadar ciddi bir kazanç varki. Ve insanlarımız maalesef merhametli veya bir şey hayali kuruyor yada istediğim olur hesabi 5-10 liradan ne olur ki diye gönlünden geçerek hareket ediyor.ama bilmiyorki onun cebinde daha çok var 😂 yokluk diyemiyorum artık bu fırsatçılık . Bu insanlara para verenler düşünme yetisi kayıp bence o çocuga belliki ilaç vermiş uyutmuş öyle kucağında ve bir cezasıda yok zaten günlük kazancı 1000 ise 200 lira ceza çokmu

Zaten bu olayların bu kadar boy göstermrside bu değilmi cezalar hiç çaydırıcı degil. Evet bir o çoçukları uyutmaları yokmu 😡birde müslüman ülkeyiz ve birde bu hastane yakınlarında çok oluyor

Zaten bu olayların bu kadar boy göstermrside bu değilmi cezalar hiç çaydırıcı degil. Evet bir o çoçukları uyutmaları yokmu 😡birde müslüman ülkeyiz ve birde bu hastane yakınlarında çok oluyor
Bir çok çöp tenekesi in yanında varlar. Öyle seni kesiyor bakıyor orda aklı sıra kırıntı ayıklıyor çöpten alırmış gibi yapıyor. Bu zaten başlı başına zeka .:)

Hele yardım etmeyince istediklerine ulaşamayınca ettikleri küfür ve bed dua ya ne demeli 😬
Ben yemek söylerim genelde ama mesela bir tane anlatim tuhaf bir şeyle karşılaştım.

Hamburger yiyordum bir yerde. Geldi dedi ben izmit tarafindna geldim hayır topluyorum bana yemek söyle. Tamam dedim gel alalım. Dedim ki şu menüden veririmisin arkadaşa . Dedi ben onu istemem çift katlı olcakmış en pahalı menuyu aldı 😂 yahu ben almamışım bişi de diyemedim. Yuh dedim içimden veridm gittim 😂

Ben yemek söylerim genelde ama mesela bir tane anlatim tuhaf bir şeyle karşılaştım.

Hamburger yiyordum bir yerde. Geldi dedi ben izmit tarafindna geldim hayır topluyorum bana yemek söyle. Tamam dedim gel alalım. Dedim ki şu menüden veririmisin arkadaşa . Dedi ben onu istemem çift katlı olcakmış en pahalı menuyu aldı 😂 yahu ben almamışım bişi de diyemedim. Yuh dedim içimden veridm gittim 😂
Demiştir bir tane keriz buldum tavuk gibi yolayım şunu😝

Geri