YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #561 yeşüLL dediki: Sevinç'i Genişletmek için tıklayın... O kim ? Denize girmeyi, güneşten yandığım günleri
yeşüLL dediki: Sevinç'i Genişletmek için tıklayın... O kim ? Denize girmeyi, güneşten yandığım günleri
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #562 arkadaşım. denize girmek kim sorusunun cevabı mı ?:S yoksa ortamdakilerden mi bahsediyorsun Fatma öğretmenimi
arkadaşım. denize girmek kim sorusunun cevabı mı ?:S yoksa ortamdakilerden mi bahsediyorsun Fatma öğretmenimi
cemree =)=) V.I.P 23 Şbt 2011 #563 ımmmm ben uzun zamandır karşılaşmadığım ıslak beton kokusunu özledim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #564 Yok yok oyuna cevaptı Murat adlı öğretmenimi İlkokuldaki öğretmenim
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #565 kimi derken bir insan belirtmemiz lazım sanırım ya da bir canlı bir kaç arkadaşımı
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #567 bir taşla iki kuş yeterin daha kimseyi özleyemem...
cemree =)=) V.I.P 23 Şbt 2011 #568 bana olan kısmı için cevap veriyim e ona bakılırsa deniz güneşlenmek falanda sayılmaz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #569 Ne münasebet herşeyin özlenebilitesi mevcut bu oyunda Kurdu kuşu özledim örneğin ben, beton yığınları arasında kaldık yahu
Ne münasebet herşeyin özlenebilitesi mevcut bu oyunda Kurdu kuşu özledim örneğin ben, beton yığınları arasında kaldık yahu