yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #571 alın özlemlerinizi bol bol özleyin o zaman. daha tatiline çok var sayın admin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #573 Maalesef yaa ama özleme hakkımı kullanıyorum sadece
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #574 Daha fazla oyunun içeriğini dağıtmadan son sözümü söyliyim umut fakir ve ekmek meselesi
cemree =)=) V.I.P 23 Şbt 2011 #576 benim beton kokumada bişe dedirtmem hem yaaa yok böle bişey heleki nem rutubet kokusu uffff fena yaaa
benim beton kokumada bişe dedirtmem hem yaaa yok böle bişey heleki nem rutubet kokusu uffff fena yaaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #577 Iyyyy yeşilliği doğayı hatta börtü böceği, hatta hatta solcanları bile özledim ne bu ya nereye baksam beton
Iyyyy yeşilliği doğayı hatta börtü böceği, hatta hatta solcanları bile özledim ne bu ya nereye baksam beton
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 23 Şbt 2011 #579 rahmetli babannemin balkonundaki saksılardan toprak yemeyi özledim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Şbt 2011 #580 Hey allahım ya ne enteresan özlemleriniz var Yok bişi özlemiom ben