YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Tem 2011 #651 Değerlerini kaybetmeyenleri, olaylara farklı pencerelerden bakabilenleri. Tekdüze bencil bir toplum oluyoruz hızla :/
Değerlerini kaybetmeyenleri, olaylara farklı pencerelerden bakabilenleri. Tekdüze bencil bir toplum oluyoruz hızla :/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Tem 2011 #652 YoRuMSuZ dediki: Değerlerini kaybetmeyenleri, olaylara farklı pencerelerden bakabilenleri. Tekdüze bencil bir toplum oluyoruz hızla :/ Genişletmek için tıklayın... Aynen..
YoRuMSuZ dediki: Değerlerini kaybetmeyenleri, olaylara farklı pencerelerden bakabilenleri. Tekdüze bencil bir toplum oluyoruz hızla :/ Genişletmek için tıklayın... Aynen..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Tem 2011 #654 caglayagmur dediki: tatili Genişletmek için tıklayın... Bende çok isterdim şu sıra ama özlememek daha iyi bana çok uzak kapalı olmanın dezavantaji
caglayagmur dediki: tatili Genişletmek için tıklayın... Bende çok isterdim şu sıra ama özlememek daha iyi bana çok uzak kapalı olmanın dezavantaji
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Tem 2011 #655 ZeyNoO dediki: Bende çok isterdim şu sıra ama özlememek daha iyi bana çok uzak kapalı olmanın dezavantaji Genişletmek için tıklayın... deme öyle kapalı olmakla ne alakasi var ben tatil olsunda ne olursa olsun diyenlerdenim ; hem tatilim ramazanda hiçde özenmiyorum öyle deniz sefasına. aksam bir sahilde olsam yürüsem yeter.
ZeyNoO dediki: Bende çok isterdim şu sıra ama özlememek daha iyi bana çok uzak kapalı olmanın dezavantaji Genişletmek için tıklayın... deme öyle kapalı olmakla ne alakasi var ben tatil olsunda ne olursa olsun diyenlerdenim ; hem tatilim ramazanda hiçde özenmiyorum öyle deniz sefasına. aksam bir sahilde olsam yürüsem yeter.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Tem 2011 #656 Sudan hiç çıkmasam iyidir Hasta olduğum için mi çok terliyorum anlamadım Artık kıyafet değişmeye üşeniyorum su oluyorum
Sudan hiç çıkmasam iyidir Hasta olduğum için mi çok terliyorum anlamadım Artık kıyafet değişmeye üşeniyorum su oluyorum