Kimsenin İçi Görünmez

@mimaran soyutladım kendimi insanlardan. Hata bir olur iki olur üç olur. Peki sonrası? Sonrasında nolur. Sonrası benim işte. Sonrası hiçlik. İnsan olur olmaz 'korku' hisseder mi? Ben her şeyden çok korkuyorum mesela. Bi daha kaybetmekden çok korkuyorum.

@mimaran soyutladım kendimi insanlardan. Hata bir olur iki olur üç olur. Peki sonrası? Sonrasında nolur. Sonrası benim işte. Sonrası hiçlik. İnsan olur olmaz 'korku' hisseder mi? Ben her şeyden çok korkuyorum mesela. Bi daha kaybetmekden çok korkuyorum.
Hayatımın sonuna geldiğimde milyonlarca hatam yanlışım pişmanlığım olacak ama hiç birine üzülmeyeceğim.
Sürekli hata yaparak hayatım devam edecek ancak bu zaman içinde her hatamdan ders alıp aynılarını yapmamaya özen göstereceğim.
Soyutladığın dünyadan bir an önce çıkmalısın.Hayat devam ederken sen kendini kenara koyarak zaten en büyük hatayı yapıyorsun.Ve böyle bir hatan varken sen şimdi diğerlerine mi üzülüyorsun!Ben en çok bunu merak ediyorum su anda.Bence en büyük hatayı bunu yaparak yapıyorsun.
Unutma sadece ölüler hata yapıp pişman olmaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Haklı olabilirsin. Ama ben kendimi hiçte güçlü hissetmiyorum. Mutlu olmak, tebessüm etmek, gerçekten unuttum ben bunları. Hepsi birer yalanmış gibi. Kör olası gözyaşları. Akmasalar olmazdı şimdi.

Haklı olabilirsin. Ama ben kendimi hiçte güçlü hissetmiyorum. Mutlu olmak, tebessüm etmek, gerçekten unuttum ben bunları. Hepsi birer yalanmış gibi. Kör olası gözyaşları. Akmasalar olmazdı şimdi.
Kendini güçlü hissetmiyorum demek senin korkak çaresiz basiretsiz biri olduğunu gösterir.Eğer bütün bunları kabul edecek kadar cesaretin varsa bunları kabul etmeyecek kadar da cesaretin vardır diye düşünüyorum.

Bu videoyu izle belki senden daha kötü olup ama enerjisini kaybetmeyen biri olduğunun farkına varırsın.

Yüzlerce defa yere düşeceksin ama her defasında ayağa kalkacağın bir yol bulman gerekiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri