KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #32 Dünyanın En Güçlü Adamı Tek Başına Ayakta Durabilendir.. -Bernard Show'un bi sözü ama hangi kitaptan yazdım bilmiyorum..-
Dünyanın En Güçlü Adamı Tek Başına Ayakta Durabilendir.. -Bernard Show'un bi sözü ama hangi kitaptan yazdım bilmiyorum..-
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #33 Kendinize Kesin İnancınız, Güçlü Bir İradeniz, Kocaman bir Yüreğiniz ve Örnek Alacağınız Kahramanlarınız Varsa, Hayatta İstediğiniz Herşeyi Başarabilirsiniz. -Kitap ismi yine hatırlamıyorum.. söz _Tyrone Bogues_e ait 06.03.2010
Kendinize Kesin İnancınız, Güçlü Bir İradeniz, Kocaman bir Yüreğiniz ve Örnek Alacağınız Kahramanlarınız Varsa, Hayatta İstediğiniz Herşeyi Başarabilirsiniz. -Kitap ismi yine hatırlamıyorum.. söz _Tyrone Bogues_e ait 06.03.2010
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #34 İnsan Ruhunun Huzur Bulduğu Limanın Adı GÜVEN dir... İyi Ya da Kötü, Başına Gelen Herşeyin Sorumlusu Sensin...! Tanrının herkese eşit olarak verdiği, Satın Alınmayan, geri dönülmeyen Tek Şey ZAMAN dır.. Ömer Çam - Kişisel Gelişim Yolculuğu
İnsan Ruhunun Huzur Bulduğu Limanın Adı GÜVEN dir... İyi Ya da Kötü, Başına Gelen Herşeyin Sorumlusu Sensin...! Tanrının herkese eşit olarak verdiği, Satın Alınmayan, geri dönülmeyen Tek Şey ZAMAN dır.. Ömer Çam - Kişisel Gelişim Yolculuğu
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #35 Herşey Sevgi İle Başlar.. Bulunduğu her yeri aydınlatan, Sahip olan her kişiyi güçlendiren Katıldığı her ilişkiyi güzelleştiren Paylaşıldığında çoğalan Yokluğunda ise daima aranılan Tek Şey SEVGİ dir..! Ömer Çam - Kişisel Gelişim Yolculuğu 06.03.2010
Herşey Sevgi İle Başlar.. Bulunduğu her yeri aydınlatan, Sahip olan her kişiyi güçlendiren Katıldığı her ilişkiyi güzelleştiren Paylaşıldığında çoğalan Yokluğunda ise daima aranılan Tek Şey SEVGİ dir..! Ömer Çam - Kişisel Gelişim Yolculuğu 06.03.2010
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #36 Güç Bir Adam Tavrını Ortaya Koyduğunda Diğerlerinin De Sırtı Dikilir.. Brad Dehaven - Geleceğin Gelir Kapısı 11.03.2010
Güç Bir Adam Tavrını Ortaya Koyduğunda Diğerlerinin De Sırtı Dikilir.. Brad Dehaven - Geleceğin Gelir Kapısı 11.03.2010
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #37 Düşünmek var olan en zor iştir.. Çok az insanın buna kalkışmasının nedeni de budur... Henry Ford 17.03.2010
Düşünmek var olan en zor iştir.. Çok az insanın buna kalkışmasının nedeni de budur... Henry Ford 17.03.2010
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #38 Gelecekten Umut Kesildiğinde Bugün Güçlü Olman Mümkün Değildir.. John Maxwell
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #39 İstediğiniz Herşeyi Elde Edebilir, Herşey olabilirsiniz... DR. Joe Vıtale - Secret 14.12.2010
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2011 #40 Büyük başarı kalpten gelir, Beyinde büyür, Ellerden Hayata Akar... Mümin Sekman - Limitsizsiniz 22.08.2010
Büyük başarı kalpten gelir, Beyinde büyür, Ellerden Hayata Akar... Mümin Sekman - Limitsizsiniz 22.08.2010