LoSt_LoVe Forum Onuru 21 Ekm 2011 #1 TENİS TOP Bir tenis topunu olası en uzak noktaya fırlatıyoruz.Top,hiç kimse yakalamamasına ve hiçbir yere çarpmamasına rağmen bize geri dönüyor.Topa başka herhangi bir madde de iliştirilmediğine göre de bu nasıl olur? Bilene gönderiyorum
TENİS TOP Bir tenis topunu olası en uzak noktaya fırlatıyoruz.Top,hiç kimse yakalamamasına ve hiçbir yere çarpmamasına rağmen bize geri dönüyor.Topa başka herhangi bir madde de iliştirilmediğine göre de bu nasıl olur? Bilene gönderiyorum
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #61 Tabi sorabilirsin cevapları alayım sayın muhasebeci.Soruları nerden aldığımı gördün cevapları yazma kopyacı senii Upvote 0 Downvote
Tabi sorabilirsin cevapları alayım sayın muhasebeci.Soruları nerden aldığımı gördün cevapları yazma kopyacı senii
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Ekm 2011 #62 Bende cevap yok bulamıyorum muhasebeci olarak kafa durdu Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #63 O zaman biraz daha bekleyelim cevabı veren olmazsa ben yazarım sende sorarsın ama istersen şimdiden sor Upvote 0 Downvote
O zaman biraz daha bekleyelim cevabı veren olmazsa ben yazarım sende sorarsın ama istersen şimdiden sor
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Ekm 2011 #65 LoSt_LoVe dediki: Soru : Aynı yerde aynı hastanede aynı gün ve aynı saatte aynı annenin karnından doğmuşlar ama ikiz değiller. Bu nasıl oluyo? Cevap nedir Genişletmek için tıklayın... bu soru cevaplandırılmışmı anlayamadım ama bende bir cevap vereyim Üçüz olurlar . Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe dediki: Soru : Aynı yerde aynı hastanede aynı gün ve aynı saatte aynı annenin karnından doğmuşlar ama ikiz değiller. Bu nasıl oluyo? Cevap nedir Genişletmek için tıklayın... bu soru cevaplandırılmışmı anlayamadım ama bende bir cevap vereyim Üçüz olurlar .
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #66 caglayagmur dediki: bu soru cevaplandırılmışmı anlayamadım ama bende bir cevap vereyim Üçüz olurlar . Genişletmek için tıklayın... doğru cevap tebrikler Upvote 0 Downvote
caglayagmur dediki: bu soru cevaplandırılmışmı anlayamadım ama bende bir cevap vereyim Üçüz olurlar . Genişletmek için tıklayın... doğru cevap tebrikler
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #67 Son bir hesap sorumuz kaldı o kadar 5 ten -5 çıkarsa sonuç ne olur Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Ekm 2011 #68 LoSt_LoVe dediki: doğru cevap tebrikler Genişletmek için tıklayın... tşekkür ederim. Upvote 0 Downvote