LoSt_LoVe Forum Onuru 21 Ekm 2011 #1 TENİS TOP Bir tenis topunu olası en uzak noktaya fırlatıyoruz.Top,hiç kimse yakalamamasına ve hiçbir yere çarpmamasına rağmen bize geri dönüyor.Topa başka herhangi bir madde de iliştirilmediğine göre de bu nasıl olur? Bilene gönderiyorum
TENİS TOP Bir tenis topunu olası en uzak noktaya fırlatıyoruz.Top,hiç kimse yakalamamasına ve hiçbir yere çarpmamasına rağmen bize geri dönüyor.Topa başka herhangi bir madde de iliştirilmediğine göre de bu nasıl olur? Bilene gönderiyorum
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 22 Ekm 2011 #51 5-5= 0 ilk kibriti yakrım dierlerinide o kibritle yakarım 5ten - 5 cıkarsada - 5 kalır Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #52 pc-x dediki: 5-5= 0 ilk kibriti yakrım dierlerinide o kibritle yakarım Genişletmek için tıklayın... 5-5 değil ama sanırım ben yanlış yazdım 5 ten -5 çıkarsa Upvote 0 Downvote
pc-x dediki: 5-5= 0 ilk kibriti yakrım dierlerinide o kibritle yakarım Genişletmek için tıklayın... 5-5 değil ama sanırım ben yanlış yazdım 5 ten -5 çıkarsa
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #53 Soru : Aynı yerde aynı hastanede aynı gün ve aynı saatte aynı annenin karnından doğmuşlar ama ikiz değiller. Bu nasıl oluyo? Cevap nedir Upvote 0 Downvote
Soru : Aynı yerde aynı hastanede aynı gün ve aynı saatte aynı annenin karnından doğmuşlar ama ikiz değiller. Bu nasıl oluyo? Cevap nedir
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 22 Ekm 2011 #54 LoSt_LoVe dediki: 5-5 değil ama sanırım ben yanlış yazdım 5 ten -5 çıkarsa Genişletmek için tıklayın... - 5 kalır 5ten be5 cıktı sıfır -5 beş daha -5 kalır ok Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe dediki: 5-5 değil ama sanırım ben yanlış yazdım 5 ten -5 çıkarsa Genişletmek için tıklayın... - 5 kalır 5ten be5 cıktı sıfır -5 beş daha -5 kalır ok
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Ekm 2011 #55 LoSt_LoVe dediki: Diğer soru ne oldu beren Genişletmek için tıklayın... Onu anlamadım es geçtim çaktırmasana Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe dediki: Diğer soru ne oldu beren Genişletmek için tıklayın... Onu anlamadım es geçtim çaktırmasana
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 22 Ekm 2011 #56 LoSt_LoVe dediki: Soru : Aynı yerde aynı hastanede aynı gün ve aynı saatte aynı annenin karnından doğmuşlar ama ikiz değiller. Bu nasıl oluyo? Cevap nedir Genişletmek için tıklayın... yanı gun aynı hastane aynı saat aynı anne ama tarıh farklıdır Upvote 0 Downvote
LoSt_LoVe dediki: Soru : Aynı yerde aynı hastanede aynı gün ve aynı saatte aynı annenin karnından doğmuşlar ama ikiz değiller. Bu nasıl oluyo? Cevap nedir Genişletmek için tıklayın... yanı gun aynı hastane aynı saat aynı anne ama tarıh farklıdır
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #57 pc-x dediki: - 5 kalır 5ten be5 cıktı sıfır -5 beş daha -5 kalır ok Genişletmek için tıklayın... Maalesef buda yanlış Upvote 0 Downvote
pc-x dediki: - 5 kalır 5ten be5 cıktı sıfır -5 beş daha -5 kalır ok Genişletmek için tıklayın... Maalesef buda yanlış
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ekm 2011 #58 pc-x dediki: yanı gun aynı hastane aynı saat aynı anne ama tarıh farklıdır Genişletmek için tıklayın... soru gayet açık ve net herşey aynı ama ikiz değiller Upvote 0 Downvote
pc-x dediki: yanı gun aynı hastane aynı saat aynı anne ama tarıh farklıdır Genişletmek için tıklayın... soru gayet açık ve net herşey aynı ama ikiz değiller
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Ekm 2011 #60 Bende sorabilirmiyim acaba bunları cevabı bulununca Upvote 0 Downvote