• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Kolay Bir Mantık Sorusu Geliyor

LoSt_LoVe

Forum Onuru
TENİS TOP

Bir tenis topunu olası en uzak noktaya fırlatıyoruz.Top,hiç kimse yakalamamasına ve hiçbir yere çarpmamasına rağmen bize geri dönüyor.Topa başka herhangi bir madde de iliştirilmediğine göre de bu nasıl olur?

Bilene Çtl gönderiyorum ;)

pazartesi .... erkek yalan solıyo kadınsa dogruyu .. pazar günü erkek yaptıgı bişeyi eşine anlatıyor doğru olarak pazaretesı yalan günü ya onun yalan oldugunu solıyo yalan bi şekılde ..kadında doru gunu ya bende diyor ..

Bu arada berenin alıntı çalıntı perşembe cevabını kaçırmışım doğru cevap PERŞEMBE olacak

Adamın yalan söyleme günü perşembedir zaten bu yüzden ben dün yalan söyledim diyebilir kadın da zaten doğruyu söylüyor ve dün yalan söyledim diyor ;)

Kaçırdığım cevap için kusura bakmayın.Pc-x bence bütün sorulara sen bak cebur ve beren kopyacı oldu çıktı başımıza

erkek pazar dogruyu solemışyaa dunde pazar bugun pazartesı dunun yalan soledını dıyerek dune ınama dıye esıne yalan dıyor kadında pazartesi doru solıyerek bende dıyor .. yanlış ola bılır .. ama mantıgı bole bişee ..

Geri