YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Şbt 2013 #23 Link yenilendi arkadaşlar. Lütfen şu üslup konusunda kendinizi sorgulayın sizde.
A Alert_TR Üyecik 1 Mrt 2013 #24 Adminim nasıl indircez ya ben çözemedim box simpleı ilk defa görüyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Mrt 2013 #28 Linkte geçici sorun varmış arkadaşlar. Artık e-dergi yapmak için gerekli dosyaları indirebilirsiniz.
T ThanatosDharma Üyecik 8 Mrt 2013 #29 YoRuMSuZ dediki: Linkte geçici sorun varmış arkadaşlar. Artık e-dergi yapmak için gerekli dosyaları indirebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... Üstünde ÇerezForum.... yazıyor (site adında) onu nasıl KENDİ İSTEDİĞİMİZ bir şekilde ayarlayabiliriz. Bizim sitemiz var dergi hazırlıyoruz.
YoRuMSuZ dediki: Linkte geçici sorun varmış arkadaşlar. Artık e-dergi yapmak için gerekli dosyaları indirebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... Üstünde ÇerezForum.... yazıyor (site adında) onu nasıl KENDİ İSTEDİĞİMİZ bir şekilde ayarlayabiliriz. Bizim sitemiz var dergi hazırlıyoruz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2013 #30 Birazcık html sadece. Aç ilgili dosyayı ve title etiketleri arasına istediğini yaz.