aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #51 Klimayı kapat da çarpmasın, bilgisayarı kapat da dinlensin, buzdolabını acma da soğuk kalsın... Biz bunları ne zaman kullanıcaz?
Klimayı kapat da çarpmasın, bilgisayarı kapat da dinlensin, buzdolabını acma da soğuk kalsın... Biz bunları ne zaman kullanıcaz?
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #52 "know" kelimesindeki "k" harfi gibiyim
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #53 Asker adın ne? Emre-Dersiniz-Komutanım.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #54 Rüyamda 15 tane ferrarim vardı hepsine nasıl benzin alıcam diye ağlıyordum ruhum bile fakir.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #55 P a z a r t e s i - s a l ı - ç a r ş a m b a - p e r ş e m b e - c u m a - cmrtsipzr..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #56 Yeni bir spor dalı olarak; telefonla konuşurken evdeki tüm odaları gezmek...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #57 Acaba şarjım % kaç kaldı Dışarı çıksam ne kadar dayanır? Gittiğim yerde priz varmıdır. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Acaba şarjım % kaç kaldı Dışarı çıksam ne kadar dayanır? Gittiğim yerde priz varmıdır. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #58 - Do you speak english? + Ayıpsın , I'm çatır çatır speak english
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #59 Bu hayatta çizgisini koruyan tek şey sakızın fiyatı. Ben doğdum 10 kuruştu, ölecem hâlâ 10 kuruş.”
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #60 51 yaşındakı adamın sevgilisi 20 yaşında bende diyorum niye sevgilim yok daha doğmamış kiiiii