Aries Katılımcı 23 Ags 2013 #71 Erkekler ortalama 71 yaşına kadar yaşıyormuş. Dedem 98 yaşında. Adam 27 yıldır kaçak yaşıyo ihbar etmeyi düşünüyorum. bu güzeldi
Erkekler ortalama 71 yaşına kadar yaşıyormuş. Dedem 98 yaşında. Adam 27 yıldır kaçak yaşıyo ihbar etmeyi düşünüyorum. bu güzeldi
Aries Katılımcı 23 Ags 2013 #72 Evde yalnızken içerden bir ses gelince elime bıçak alıp evi dolaşıyorum ki birini görürsem korkudan kendimi 27 yerimden bıçaklayabileyim
Evde yalnızken içerden bir ses gelince elime bıçak alıp evi dolaşıyorum ki birini görürsem korkudan kendimi 27 yerimden bıçaklayabileyim
Aries Katılımcı 23 Ags 2013 #73 + Aşkım ben süt bazlı karamel soslu extra buzlu çikolata parçacıklı frappuccino latte söylüyorum sen ne diyorsun? - Amin
+ Aşkım ben süt bazlı karamel soslu extra buzlu çikolata parçacıklı frappuccino latte söylüyorum sen ne diyorsun? - Amin
Aries Katılımcı 23 Ags 2013 #74 başlık: çayı çok şekerli içmek. 1. ne var ben 14 şekerli içiyorum. 2. altıncı ayağa seni yazıyorum o zaman
başlık: çayı çok şekerli içmek. 1. ne var ben 14 şekerli içiyorum. 2. altıncı ayağa seni yazıyorum o zaman
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Ags 2013 #75 "Bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz" uyarısını özledim ne günlerdi.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #76 Çocuğu evde yalnız bırakırken ; Amerikan Aileler : PARTİ YOK! Türk Aileler : BİLGİSAYARDA SABAHLAMA!
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #77 Ne kadar mı üşengecim? Otobüste koridor tarafına oturunca "Umarım yanımdaki benden önce inmez." diye düşünücek kadar.
Ne kadar mı üşengecim? Otobüste koridor tarafına oturunca "Umarım yanımdaki benden önce inmez." diye düşünücek kadar.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #78 +alo kimsiniz? -ben eben yavrum. +aman kaç teyze herkes seni arıyor !
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #79 Twitter'i seviyorum çünkü, akrabalarım henüz orayı keşfetmedi
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Ags 2013 #80 Şimdi anlıyorum Mona Lisa tablosunun neden bu kadar sevildiğini; Kadın konuşmuyor abi.