Kuşum Çikonun Resimleri

kafes koltuğun üzerindeydi misafirde gitmiş altına oturmuş :D kuş kafesin içinde çırpınınca kafesin içindeki yemler ve tüyler dışarı saçıldı yani misafirin saçlarına :D :D

kafes koltuğun üzerindeydi misafirde gitmiş altına oturmuş :D kuş kafesin içinde çırpınınca kafesin içindeki yemler ve tüyler dışarı saçıldı yani misafirin saçlarına :D :D

Aman misafirimi düşünücem :D
Benim kuşum kafamıza bile pisliyor alıştık artık
Çok sevimli ablası bi görsen:)
Bizle birlikte yemek yiyor, su içtiğimiz bardaktan su içiyor :)

çok tatlı ya hayvanları çok seviyorum ama ele avuca gelmeleri lazım kuşu balığı falan sevemiyorum elimde ölceklermiş gibi geliyo :D

Teeyy hey gidi günler benimde vardi iki tane ama ikisinede noldu hatirlamiyorum birine mi hediye etmistik ne. Aman zaten fazlada sevmiyordum sabahlari vir vir vir ne o öyle deli ediyolardi beni :D

Teeyy hey gidi günler benimde vardi iki tane ama ikisinede noldu hatirlamiyorum birine mi hediye etmistik ne. Aman zaten fazlada sevmiyordum sabahlari vir vir vir ne o öyle deli ediyolardi beni :D

Ben özledim kuşumu yaa evde değilim. Vee arıyorum onun ötüşünü :)
Tabi oda beni arıyormuş daha çok laptopumu :D

bende de bi boncuk vardı el yıkarken konardı elime yıkanmak için :D bi kerede dışarı kaçırdım boncuk diye bağırdım kondu camın önüne :D

Evet mutfağa gelir mesela musluğun üzerine konar yıkanmak için. Sonra elime gelir ve suyun altına sokarım :D
Daha bizim ki kaçmadı hiç kaçması fırsatını vermiyoruz çok dikkat ediyorum ben:)
Kaçarsa üzülürüm kesin :)

Geri