Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Mrt 2013 #41 Kesinlikle haklısın Gülüm. Vallahi dışarı çıkarsa her zaman zavallıcık ege ve canın hışmına uğrar
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Nsn 2013 #42 Girmediği yer kalmadı afacanın Bulunduğu yer kitaplığın üstü.. Yukardan aşağıya bana bakıyordu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Eyl 2013 #44 Çikom en sonunda kavanoza göz dikti ve aldı elimden Boğulursam denizin derininde boğulayım diyor Rahat vermedi bir türlü bende kavanozu bıraktım yere al ne yaparsan yap dedim Maviş de onu takip ediyor
Çikom en sonunda kavanoza göz dikti ve aldı elimden Boğulursam denizin derininde boğulayım diyor Rahat vermedi bir türlü bende kavanozu bıraktım yere al ne yaparsan yap dedim Maviş de onu takip ediyor
dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Eyl 2013 #45 çok tatlıııı..... =) bende de Şapşik var, senin Çiko'nun aynısı yerim onları ben tek lokmada yaaa o kadar masum bir sey olamaz.
çok tatlıııı..... =) bende de Şapşik var, senin Çiko'nun aynısı yerim onları ben tek lokmada yaaa o kadar masum bir sey olamaz.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Eyl 2013 #46 dderya dediki: çok tatlıııı..... =) bende de Şapşik var, senin Çiko'nun aynısı yerim onları ben tek lokmada yaaa o kadar masum bir sey olamaz. Genişletmek için tıklayın... Evet yaa öyle masumlar ki Çok seviyorumm çok tatlılar
dderya dediki: çok tatlıııı..... =) bende de Şapşik var, senin Çiko'nun aynısı yerim onları ben tek lokmada yaaa o kadar masum bir sey olamaz. Genişletmek için tıklayın... Evet yaa öyle masumlar ki Çok seviyorumm çok tatlılar
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ksm 2014 #48 O artık yok... Bu cuma günü balkondan kaçıverdi.. Ya şu an cennette ya da... Bir yerlerde yaşama savaşı veriyor tek başına
O artık yok... Bu cuma günü balkondan kaçıverdi.. Ya şu an cennette ya da... Bir yerlerde yaşama savaşı veriyor tek başına
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Ksm 2014 #49 ZeyNoO dediki: O artık yok... Bu cuma günü balkondan kaçıverdi.. Ya şu an cennette ya da... Bir yerlerde yaşama savaşı veriyor tek başına Genişletmek için tıklayın... İnanamıyorum gerçekten mi Çok uzun zamandır seninleydi ve sana çok alışık bi ihtimal belki sana geri döner Umarım iyidir Oyy ya
ZeyNoO dediki: O artık yok... Bu cuma günü balkondan kaçıverdi.. Ya şu an cennette ya da... Bir yerlerde yaşama savaşı veriyor tek başına Genişletmek için tıklayın... İnanamıyorum gerçekten mi Çok uzun zamandır seninleydi ve sana çok alışık bi ihtimal belki sana geri döner Umarım iyidir Oyy ya