r0se Forum Onuru Özel üye 15 Eyl 2019 #41 Şaşırdım. Bana da gelmiş. Neden @GeceYolcusu Tebrikler arkadaşlar hepsi çokhoştu
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Eyl 2019 #42 5. Resim bana aitti Çetele için teşekkürler. O kendini biliyor bende Biliyorum ??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Eyl 2019 #43 Artemis dediki: @GeceYolcusu fotoğrafların kime ait olduğunu söyler misin ? Genişletmek için tıklayın... Sadece derecede giren resimlerin sahipleri açıklanıyor. Diğerlerini resmin sahipleri isterlerse kendileri açıklıyor. Ben kendiminkini söylüyorum 9. resim
Artemis dediki: @GeceYolcusu fotoğrafların kime ait olduğunu söyler misin ? Genişletmek için tıklayın... Sadece derecede giren resimlerin sahipleri açıklanıyor. Diğerlerini resmin sahipleri isterlerse kendileri açıklıyor. Ben kendiminkini söylüyorum 9. resim
Artemis Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2019 #44 YoRuMSuZ dediki: Sadece derecede giren resimlerin sahipleri açıklanıyor. Diğerlerini resmin sahipleri isterlerse kendileri açıklıyor. Ben kendiminkini söylüyorum 9. resim Genişletmek için tıklayın... Ben 9.resime oy vermişim ?? bunu bilmiyordum daha neler öğrenicez bakalım ??
YoRuMSuZ dediki: Sadece derecede giren resimlerin sahipleri açıklanıyor. Diğerlerini resmin sahipleri isterlerse kendileri açıklıyor. Ben kendiminkini söylüyorum 9. resim Genişletmek için tıklayın... Ben 9.resime oy vermişim ?? bunu bilmiyordum daha neler öğrenicez bakalım ??
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Eyl 2019 #45 Tebrikler arkadaslar ? benim oylarım da 1 ve 6 yaydı 4. Resim de bana ait İstanbulu ilk kez görüşümün resmi
Tebrikler arkadaslar ? benim oylarım da 1 ve 6 yaydı 4. Resim de bana ait İstanbulu ilk kez görüşümün resmi
İreeem42 Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2019 #46 Kazananlar tebrik ederim ? Benim resmim 6. Resimdi. Safranbolu da çektim.?
Artemis Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2019 #47 İreeem42 dediki: Kazananlar tebrik ederim ? Benim resmim 6. Resimdi. Safranbolu da çektim.? Genişletmek için tıklayın... Diğer oyumuda 6 ya vermişim ?
İreeem42 dediki: Kazananlar tebrik ederim ? Benim resmim 6. Resimdi. Safranbolu da çektim.? Genişletmek için tıklayın... Diğer oyumuda 6 ya vermişim ?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2019 #48 Artemis dediki: Diğer oyumuda 6 ya vermişim ? Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler bebeğim??
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Eyl 2019 #49 Tebrikler arkadaşlar. Geceyolcusu teşekkür ederim için. Veeee yaşasın birinci oldum. Ben demiştim ama demi birinci olacağımı @YoRuMSuZ (Sondan tabiki )? Bu arada benim resmimde Antalya Lara dandı. 12. Resim.
Tebrikler arkadaşlar. Geceyolcusu teşekkür ederim için. Veeee yaşasın birinci oldum. Ben demiştim ama demi birinci olacağımı @YoRuMSuZ (Sondan tabiki )? Bu arada benim resmimde Antalya Lara dandı. 12. Resim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Eyl 2019 #50 Ah canom yaa ben de sondan birincilik beklyodum ama şaşırıp oy veren olmuş 12. resmi hakikaten merak etmiştim ama Ege kıyıları olabilir diye düşünmüştüm.
Ah canom yaa ben de sondan birincilik beklyodum ama şaşırıp oy veren olmuş 12. resmi hakikaten merak etmiştim ama Ege kıyıları olabilir diye düşünmüştüm.