Artemis Özel Üye Özel üye 25 Ags 2019 #51 r0se dediki: Artık başlasamı @GeceYolcusu Genişletmek için tıklayın... Gelse başlayacak ama @nezenin in atmasını bekliyor sanırım
r0se dediki: Artık başlasamı @GeceYolcusu Genişletmek için tıklayın... Gelse başlayacak ama @nezenin in atmasını bekliyor sanırım
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Ags 2019 #52 Artemis dediki: Gelse başlayacak ama @nezenin in atmasını bekliyor sanırım Genişletmek için tıklayın... Ben bile attım .d alalacele bilseydim daha güzel bişey kovalardım
Artemis dediki: Gelse başlayacak ama @nezenin in atmasını bekliyor sanırım Genişletmek için tıklayın... Ben bile attım .d alalacele bilseydim daha güzel bişey kovalardım
Artemis Özel Üye Özel üye 25 Ags 2019 #53 Geç kalmış sayılmazsın @GeceYolcusu gelince başlatalım hemmen yarışmayı
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Eyl 2019 #55 TeBeSSüm dediki: @GeceYolcusu baslatsan mi artik şu yarişmayi ? Genişletmek için tıklayın... İnanır mısın bende aynısını dedim daha dün
TeBeSSüm dediki: @GeceYolcusu baslatsan mi artik şu yarişmayi ? Genişletmek için tıklayın... İnanır mısın bende aynısını dedim daha dün
Artemis Özel Üye Özel üye 2 Eyl 2019 #58 Yok yok aslında o kaç kez niyetlendi ama ben buraya uğrayamadım yarışmayı nasıl başlatacağını dün anlattım ona umarım gelir ve hemen başlarız ?
Yok yok aslında o kaç kez niyetlendi ama ben buraya uğrayamadım yarışmayı nasıl başlatacağını dün anlattım ona umarım gelir ve hemen başlarız ?
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 2 Eyl 2019 #59 Artemis dediki: Yok yok aslında o kaç kez niyetlendi ama ben buraya uğrayamadım yarışmayı nasıl başlatacağını dün anlattım ona umarım gelir ve hemen başlarız ? Genişletmek için tıklayın... Kurtaricim yarin cok isim var ama halledecegim Iste Enerjisi bol olan üyelerden bunu beklerdim
Artemis dediki: Yok yok aslında o kaç kez niyetlendi ama ben buraya uğrayamadım yarışmayı nasıl başlatacağını dün anlattım ona umarım gelir ve hemen başlarız ? Genişletmek için tıklayın... Kurtaricim yarin cok isim var ama halledecegim Iste Enerjisi bol olan üyelerden bunu beklerdim