YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Şbt 2011 #33 Bu masaüstünün ekran görüntüsünü al dedim resmini çek demedik demi Evet evet süper iç ferahlatıcı aydınlık bir masaüstü. İçim açıldı oh beee dünya varmış
Bu masaüstünün ekran görüntüsünü al dedim resmini çek demedik demi Evet evet süper iç ferahlatıcı aydınlık bir masaüstü. İçim açıldı oh beee dünya varmış
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Şbt 2011 #36 Çoook teşekkür ederim Yeşül içim rahatladı ya ben masaüstümle barışayım en iyisi
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 24 Şbt 2011 #37 barış barış yakın zamanda benimki de öyleydi de ondan bu desteğim sonra tıktım hepsini bir klasöre
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Şbt 2011 #38 Klasör falan fayda etmiyo benimkine O yüzden HDD yi gölüp masaüstleri01 02 ... diye klasörleri bu bölüme atıyorum şu an 10 GB kadar
Klasör falan fayda etmiyo benimkine O yüzden HDD yi gölüp masaüstleri01 02 ... diye klasörleri bu bölüme atıyorum şu an 10 GB kadar
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 24 Şbt 2011 #39 senin klasörlerle benimkiler kıyaslanamaz bile benimki sadece dağınıklıktı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Şbt 2011 #40 Öyle dağınık göründüğüne bakma yakşaık 10 grup var masaüstümde, kendi aralarında ağaç yapısında bir hiyerarşi söz konusu
Öyle dağınık göründüğüne bakma yakşaık 10 grup var masaüstümde, kendi aralarında ağaç yapısında bir hiyerarşi söz konusu