Gizemli Cadi Forum Gururu 24 Şbt 2011 #43 ʞ o ʎ - ʎ ǝ ş ı q - u ǝ p ı ƃ - s ɹ ǝ ʇ - ɯ ı ʎ ı ʎ ı - u ǝ q görünce şoka girdim tersim döndü...her eve lazım bir masaüstü...; hiyerarşi söz konusuymuşşşş haha...
ʞ o ʎ - ʎ ǝ ş ı q - u ǝ p ı ƃ - s ɹ ǝ ʇ - ɯ ı ʎ ı ʎ ı - u ǝ q görünce şoka girdim tersim döndü...her eve lazım bir masaüstü...; hiyerarşi söz konusuymuşşşş haha...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Şbt 2011 #44 Evet kesinlikle bir hiyerarşi söz konusu yoksa kaybolurum ben oralarda
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 14 Ags 2011 #46 ben bu masaüstü ile sokağa çıkmama valla bu ne hal gece yatamam ben pc bu halde olsun . çok düzenliyimdir bu konularda bende böyle walla
ben bu masaüstü ile sokağa çıkmama valla bu ne hal gece yatamam ben pc bu halde olsun . çok düzenliyimdir bu konularda bende böyle walla
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #47 bnm işyerindeki masaüstüne benziyor gecende toparladım biraz yer kalmamıştı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Ksm 2011 #48 Şu anki hali çok daha fena. Haftada bir full temizlik yapıyorum ama yine doluyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #49 YoRuMSuZ dediki: Şu anki hali çok daha fena. Haftada bir full temizlik yapıyorum ama yine doluyor Genişletmek için tıklayın... seni anlayabiliyorum mümkün oldugunca düzenli kullanmama ragmen doluyor..çalışmak böyle bişi işte
YoRuMSuZ dediki: Şu anki hali çok daha fena. Haftada bir full temizlik yapıyorum ama yine doluyor Genişletmek için tıklayın... seni anlayabiliyorum mümkün oldugunca düzenli kullanmama ragmen doluyor..çalışmak böyle bişi işte
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ksm 2011 #50 masa üstümde fazlalık olmayacak yoksa çok rahatsız eder beni..