merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ekm 2008 #12 Teşekkürler kelebek hocam. Ben bile kendimi daha iyi tanımaya başladım bre
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ekm 2008 #14 Herkesi ayrı ayrı forumun bitanesi olarak gördüğümden 1. seçeneği işaretledim Forumdaki paylaşımların hakikaten güzel merakettim ayrıca ilgi duyulan farklı yaklaşımların da var. İyiki varsın.
Herkesi ayrı ayrı forumun bitanesi olarak gördüğümden 1. seçeneği işaretledim Forumdaki paylaşımların hakikaten güzel merakettim ayrıca ilgi duyulan farklı yaklaşımların da var. İyiki varsın.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ekm 2008 #16 kardeş sen bu forumun canı ciğerisin...benim sohbet arkadaşımsın...ayrıca ankette Alem bana,ben sana hastayım "merakettim"? oy verdim...
kardeş sen bu forumun canı ciğerisin...benim sohbet arkadaşımsın...ayrıca ankette Alem bana,ben sana hastayım "merakettim"? oy verdim...
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Ekm 2008 #17 Herkese teşekkür ederim arakadaşlarım benim. Gırgır olsun diye açmıştım lakin çok duygulandım inanınki.
Herkese teşekkür ederim arakadaşlarım benim. Gırgır olsun diye açmıştım lakin çok duygulandım inanınki.
AngeL Özel Üye Özel üye 19 Ekm 2008 #18 merakettim dediki: Herkese teşekkür ederim arakadaşlarım benim. Gırgır olsun diye açmıştım lakin çok duygulandım inanınki. Genişletmek için tıklayın... ay ay
merakettim dediki: Herkese teşekkür ederim arakadaşlarım benim. Gırgır olsun diye açmıştım lakin çok duygulandım inanınki. Genişletmek için tıklayın... ay ay
LoSt_LoVe Forum Onuru 29 Ekm 2008 #19 merakettim dediki: Beni siz yarattınız.Teveccühünüze layık olmaya çalışacağım kelebek1485 ben senden "Sevgilim olur musun "merakettim"?" şıkkını işaretlemeni bekliyodum ama neyse (Saolasın kardeş). Genişletmek için tıklayın... o zaman daha çoooooooooooooooooooooook beklersin
merakettim dediki: Beni siz yarattınız.Teveccühünüze layık olmaya çalışacağım kelebek1485 ben senden "Sevgilim olur musun "merakettim"?" şıkkını işaretlemeni bekliyodum ama neyse (Saolasın kardeş). Genişletmek için tıklayın... o zaman daha çoooooooooooooooooooooook beklersin
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 29 Ekm 2008 #20 kelebek1485 dediki: o zaman daha çoooooooooooooooooooooook beklersin Genişletmek için tıklayın... Bekleriz her türlü.Zaman bol
kelebek1485 dediki: o zaman daha çoooooooooooooooooooooook beklersin Genişletmek için tıklayın... Bekleriz her türlü.Zaman bol