KüL Kedisi Katılımcı 28 Ags 2008 #14 verilen emeğe saygı gösterdiğiniz için,yorum yaptığınız için sağolun teşekkürler hepinize
wien06 V.I.P V.I.P 4 Ekm 2008 #17 Bendede gözükmüyor. O yüzden geri dönüsüm bölümüne tasiyorum konuyu resimler düzeltilirse tektat eski yerine aliriz.
Bendede gözükmüyor. O yüzden geri dönüsüm bölümüne tasiyorum konuyu resimler düzeltilirse tektat eski yerine aliriz.
wien06 V.I.P V.I.P 6 Ekm 2008 #19 dağcı dediki: yaw bırakın dalga geçmeyi etek metek yok ortalıkda alla alla Genişletmek için tıklayın... Bakiyorum dagci mini etek yazisini görünce hemen gelmisin Ama sende benim gibi hüsrana ugradin galiba bu konuya bakmakta biraz gec kalmisiz etekler yok olmus
dağcı dediki: yaw bırakın dalga geçmeyi etek metek yok ortalıkda alla alla Genişletmek için tıklayın... Bakiyorum dagci mini etek yazisini görünce hemen gelmisin Ama sende benim gibi hüsrana ugradin galiba bu konuya bakmakta biraz gec kalmisiz etekler yok olmus
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 6 Ekm 2008 #20 İyice abartmışlar galiba.Artık etek görünmüyo bile;yada ben göremiyorum