eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 13 Ekm 2008 #33 Allah GösTErMesİn.. NeSe Ben Gidiyom..Yarın YorumLarınıza KarŞılık Vericem...
dağcı Üstat 13 Ekm 2008 #34 geçin dalganızı sizde gelirsiniz benim yaşıma hem o kadar da yaşlı değilim ya 65 bilemedin 75 anca işte
geçin dalganızı sizde gelirsiniz benim yaşıma hem o kadar da yaşlı değilim ya 65 bilemedin 75 anca işte
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #35 dağcı dediki: geçin dalganızı sizde gelirsiniz benim yaşıma hem o kadar da yaşlı değilim ya 65 bilemedin 75 anca işte Genişletmek için tıklayın... ay daha çok gençmişin yaw
dağcı dediki: geçin dalganızı sizde gelirsiniz benim yaşıma hem o kadar da yaşlı değilim ya 65 bilemedin 75 anca işte Genişletmek için tıklayın... ay daha çok gençmişin yaw
dağcı Üstat 14 Ekm 2008 #36 tabi cnm ne sandın hayatımın baharındayım (sonbahar da olsa bahar bahardır )
C CiMCiMe Usta 14 Ekm 2008 #37 dağcı dediki: tabi cnm ne sandın hayatımın baharındayım (sonbahar da olsa bahar bahardır ) Genişletmek için tıklayın... evet bencede hayatının(son)baharlarını yaşıyosun
dağcı dediki: tabi cnm ne sandın hayatımın baharındayım (sonbahar da olsa bahar bahardır ) Genişletmek için tıklayın... evet bencede hayatının(son)baharlarını yaşıyosun
YounG_MaN Usta 14 Ekm 2008 #38 bu resimdekiler birşey geymiş mi geymemişmi bana geymemiş gibi geldi de