eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Hzr 2013 #41 Az önce baktım helikopterim yanımda yok. Lan yoksa? çArşı?? Davulcu Vedat?? Ulan ( -Ali Ağaoğlu Twitter
Az önce baktım helikopterim yanımda yok. Lan yoksa? çArşı?? Davulcu Vedat?? Ulan ( -Ali Ağaoğlu Twitter
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 6 Hzr 2013 #42 Avm değil kaldırım çalışması. bizimkide direniş değiş arkadaş buluşması .
felsefe_mi ...!... Özel üye 6 Hzr 2013 #43 Ne sağcıyım, ne solcu. Çapulcuyum çapulcu (Arkadaş direniş mizahı da yaz yaz bitmezki Bu sayfa 1000e ulaşır )
Ne sağcıyım, ne solcu. Çapulcuyum çapulcu (Arkadaş direniş mizahı da yaz yaz bitmezki Bu sayfa 1000e ulaşır )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Hzr 2013 #46 Ben bir kayın ağacıyım, Gezi Parkı'nda. Ne sen bunun farkındasın, ne de polis farkında. (sözün aslı ceviz ağacı ama Bekir Coşuk'un başlığını çok beğendiğim için kayına çevirdim )
Ben bir kayın ağacıyım, Gezi Parkı'nda. Ne sen bunun farkındasın, ne de polis farkında. (sözün aslı ceviz ağacı ama Bekir Coşuk'un başlığını çok beğendiğim için kayına çevirdim )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Hzr 2013 #49 Buyrun... Tencerem var, tavam var, çapulcuyum havam var, Atamızdan yadigâr, her gün bir duble rakım var.*
Buyrun... Tencerem var, tavam var, çapulcuyum havam var, Atamızdan yadigâr, her gün bir duble rakım var.*
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 7 Hzr 2013 #50 felsefe_mi dediki: "Korkma la biziz, Halk " diye yazmıştı bir vatandaş Genişletmek için tıklayın... Ben Adanalılar bir sloganını görmüştüm .sen eklersin dedim ama eklemedim ..Aklımda kaldığı kadarı ile.. Sık Biber gazını kebaba sık şalgama sık biz acıya doğuştan alışkınız biz Adanalıyız .. Böyleydi galiba ..
felsefe_mi dediki: "Korkma la biziz, Halk " diye yazmıştı bir vatandaş Genişletmek için tıklayın... Ben Adanalılar bir sloganını görmüştüm .sen eklersin dedim ama eklemedim ..Aklımda kaldığı kadarı ile.. Sık Biber gazını kebaba sık şalgama sık biz acıya doğuştan alışkınız biz Adanalıyız .. Böyleydi galiba ..