nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ags 2013 #62 o an sadece düğmeye basarım ne tarz çıktığı mühim değil..
M _Miroğlu_ Aktif 9 Ksm 2013 #63 Sezdirmemek adına eğlenceli parçalar dinlerdim. Bu devirde kimseye koz vermeye gelmez.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Ksm 2013 #64 _nehir_ dediki: Daha da bozulmasın diye duygusal şeyler dinlemem, sert bişeyler olabilir.. Genişletmek için tıklayın... Hala bi değişme yok Moral bozuksa metal parçalar son ses açılır..
_nehir_ dediki: Daha da bozulmasın diye duygusal şeyler dinlemem, sert bişeyler olabilir.. Genişletmek için tıklayın... Hala bi değişme yok Moral bozuksa metal parçalar son ses açılır..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Ksm 2013 #65 Slow dinlerim ağlayıp rahatlamak için yoksa akmayan gözyaşlarımın içimi parçalamasına izin vermiş olurum.
Slow dinlerim ağlayıp rahatlamak için yoksa akmayan gözyaşlarımın içimi parçalamasına izin vermiş olurum.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Ags 2021 #66 orhan gencebay yada keman la calinan muzikler olmadi latino muzikleri gitarla aslinda moral bozuk olunca sakinlestirici muzik dinlemesi daha güzel
orhan gencebay yada keman la calinan muzikler olmadi latino muzikleri gitarla aslinda moral bozuk olunca sakinlestirici muzik dinlemesi daha güzel
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 8 Ags 2021 #68 GüLüCüKツ dediki: Hareketli şarkılar dinlerim Genişletmek için tıklayın... Halen öyleyim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ags 2021 #69 Radyo dinlerim genellikle.
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ags 2021 #70 KaderKatibi dediki: Radyo dinlerim genellikle. Genişletmek için tıklayın... Tamam ama be tarz müzkler pop, rack ,arabesk falan Ben sana çalma listesi yaptım aç aç dinle
KaderKatibi dediki: Radyo dinlerim genellikle. Genişletmek için tıklayın... Tamam ama be tarz müzkler pop, rack ,arabesk falan Ben sana çalma listesi yaptım aç aç dinle