KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ags 2021 #71 Beni etkileyen her türlü müziği dinlerim o an mesela şu müzikten çok etkilenirim içim cız eder hüzünden
Beni etkileyen her türlü müziği dinlerim o an mesela şu müzikten çok etkilenirim içim cız eder hüzünden
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ags 2021 #72 KaderKatibi dediki: Beni etkileyen her türlü müziği dinlerim o an mesela şu müzikten çok etkilenirim içim cız eder hüzünden Genişletmek için tıklayın... Gercekten de güzel bir müzik abim böyle başka neler dinlersin
KaderKatibi dediki: Beni etkileyen her türlü müziği dinlerim o an mesela şu müzikten çok etkilenirim içim cız eder hüzünden Genişletmek için tıklayın... Gercekten de güzel bir müzik abim böyle başka neler dinlersin
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ags 2021 #73 Oynatma listeme aldım bile abim daha eklenecek varsa ekleyelim hatta ayrı bir liste oluşturabilirim
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ags 2021 #75 violeta dediki: Slow şarkılar dinlerim ki bozuk olan moralim daha bozulsun Genişletmek için tıklayın... Tıpkı ablası ya
violeta dediki: Slow şarkılar dinlerim ki bozuk olan moralim daha bozulsun Genişletmek için tıklayın... Tıpkı ablası ya
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Ags 2021 #76 Abes olacak ama metal dinliyorum Not: parra, iman ve cinsliğin kimde olduğu belli olmaz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Ags 2021 #77 merakettim dediki: Abes olacak ama metal dinliyorum Not: parra, iman ve cinsliğin kimde olduğu belli olmaz Genişletmek için tıklayın... metal dinlemek abesmi ??
merakettim dediki: Abes olacak ama metal dinliyorum Not: parra, iman ve cinsliğin kimde olduğu belli olmaz Genişletmek için tıklayın... metal dinlemek abesmi ??
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Ags 2021 #78 yilmaz27 dediki: metal dinlemek abesmi ?? Genişletmek için tıklayın... Bunu bağlayıcı bir kelime olarak düşün Aklıma Erzurumlu fıkrası geldi
yilmaz27 dediki: metal dinlemek abesmi ?? Genişletmek için tıklayın... Bunu bağlayıcı bir kelime olarak düşün Aklıma Erzurumlu fıkrası geldi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ags 2021 #79 violeta dediki: Slow şarkılar dinlerim ki bozuk olan moralim daha bozulsun Genişletmek için tıklayın... Bak bende aynısını yapıyorum iyimi yapıyoruz acaba
violeta dediki: Slow şarkılar dinlerim ki bozuk olan moralim daha bozulsun Genişletmek için tıklayın... Bak bende aynısını yapıyorum iyimi yapıyoruz acaba
M Misafir847 Ziyaretçi 8 Ags 2021 #80 KaderKatibi dediki: Bak bende aynısını yapıyorum iyimi yapıyoruz acaba Genişletmek için tıklayın... Sonradan ben ankara havası dinliyorum ama kendime değmez boşver, demek için
KaderKatibi dediki: Bak bende aynısını yapıyorum iyimi yapıyoruz acaba Genişletmek için tıklayın... Sonradan ben ankara havası dinliyorum ama kendime değmez boşver, demek için