arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Mrt 2012 #103 mutluyum,mutlu olmam lazım,olmasam da mutluymuşum gibi davranıyorum
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Mrt 2012 #106 berenn dediki: Uykumu aldım mutluyum=RR Genişletmek için tıklayın... Taktım bu gece sana ben.. Bu nasıl bir uyku sevgisidir..
berenn dediki: Uykumu aldım mutluyum=RR Genişletmek için tıklayın... Taktım bu gece sana ben.. Bu nasıl bir uyku sevgisidir..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Mrt 2012 #107 ye ,iç ,uyu başka bişi yok ki bu kızda..
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Mrt 2012 #108 eFSaNe_KaRTaL dediki: Taktım bu gece sana ben.. Bu nasıl bir uyku sevgisidir.. Genişletmek için tıklayın... Uğraşmayın benle sitemle birlikte ben uyudummu mutlu oluyorum çok seviyorum
eFSaNe_KaRTaL dediki: Taktım bu gece sana ben.. Bu nasıl bir uyku sevgisidir.. Genişletmek için tıklayın... Uğraşmayın benle sitemle birlikte ben uyudummu mutlu oluyorum çok seviyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Mrt 2012 #110 ee benle az uğrasmadın sen sıra bende..