arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Ags 2012 #211 her şeye karışan bi annem var,acaba hep böyle miydi annem,yoksa ben mi tersimden kalktım
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Ags 2012 #212 Kulaklarım duyuyor ve ben çok sevdiğim şarkıları dinleyebiliyorum. Daha ne olsun ? =BB
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2012 #213 Artık kalabalık bir aileyiz Allah sağlık versin ve onlar hep başımızda olsun inşallah
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Ekm 2012 #214 Çok sevdiğim insanlar yanımda. Benimle. Arkamda olduklarını biliyorum. Mutluluğumun sebepleri onlardır. Bunu artık hiç bir şey değiştiremez.
Çok sevdiğim insanlar yanımda. Benimle. Arkamda olduklarını biliyorum. Mutluluğumun sebepleri onlardır. Bunu artık hiç bir şey değiştiremez.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ekm 2012 #215 Çok yorulsamda yarına herşey hazır. Yorgunluğun bana mutluluk verecegi ender zamanlardan.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Ekm 2012 #219 Görebiliyorum, duyabiliyorum, hissedebiliyorum... Harika şeyler bunlar. Bir parmağı olmayan insan ellerini cebinden çıkarmadan gezerken... o kadar çok şükredilecek şey varki. Kısaca pis mutluyum.
Görebiliyorum, duyabiliyorum, hissedebiliyorum... Harika şeyler bunlar. Bir parmağı olmayan insan ellerini cebinden çıkarmadan gezerken... o kadar çok şükredilecek şey varki. Kısaca pis mutluyum.