dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Tem 2016 #351 aşırı derecede beğenerek aldığım mini elbiseyi giymek için bi an önce iyileşmek istiyorum yakın zamanda giyeceğim canım elbisem
aşırı derecede beğenerek aldığım mini elbiseyi giymek için bi an önce iyileşmek istiyorum yakın zamanda giyeceğim canım elbisem
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Tem 2016 #352 Kendim için birşeyler yapıyorum... Yapmaya çalışıyorum ya da... Çabalamak güzel.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Tem 2016 #353 Pokemon Go fena oyun ya Şiddetle tavsiye ediyorum herkese
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Tem 2016 #354 Pokemon Go fena oyun ya Şiddetle tavsiye ediyorum herkese
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 9 Tem 2016 #355 Sentinus dediki: Pokemon Go fena oyun ya Şiddetle tavsiye ediyorum herkese Genişletmek için tıklayın... onu nerden indirdin ya bulamadım ben, play storeda yok. :S
Sentinus dediki: Pokemon Go fena oyun ya Şiddetle tavsiye ediyorum herkese Genişletmek için tıklayın... onu nerden indirdin ya bulamadım ben, play storeda yok. :S
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 9 Tem 2016 #356 _KbraS_ dediki: onu nerden indirdin ya bulamadım ben, play storeda yok. :S Genişletmek için tıklayın... Google ye pokemon go apk yaz öyle indir. Resmi olarak Türkiye'ye giriş yapmadı oyun.
_KbraS_ dediki: onu nerden indirdin ya bulamadım ben, play storeda yok. :S Genişletmek için tıklayın... Google ye pokemon go apk yaz öyle indir. Resmi olarak Türkiye'ye giriş yapmadı oyun.
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 9 Tem 2016 #357 Sentinus dediki: Google ye pokemon go apk yaz öyle indir. Resmi olarak Türkiye'ye giriş yapmadı oyun. Genişletmek için tıklayın... indirdim bende. oyun gercek gibi ama.bi sorun var karakterimi hareket ettiremiyorum gitmiyo ya yerinde yuruyor
Sentinus dediki: Google ye pokemon go apk yaz öyle indir. Resmi olarak Türkiye'ye giriş yapmadı oyun. Genişletmek için tıklayın... indirdim bende. oyun gercek gibi ama.bi sorun var karakterimi hareket ettiremiyorum gitmiyo ya yerinde yuruyor
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 10 Tem 2016 #358 _KbraS_ dediki: indirdim bende. oyun gercek gibi ama.bi sorun var karakterimi hareket ettiremiyorum gitmiyo ya yerinde yuruyor Genişletmek için tıklayın... Baştan kurmayı dene bence. Benimki ile İstanbul'u gezebiliyorum ben
_KbraS_ dediki: indirdim bende. oyun gercek gibi ama.bi sorun var karakterimi hareket ettiremiyorum gitmiyo ya yerinde yuruyor Genişletmek için tıklayın... Baştan kurmayı dene bence. Benimki ile İstanbul'u gezebiliyorum ben
dderya kOkOşŞ V.I.P 11 Tem 2016 #359 Cok mutluyum cok mutluyummmmmmmmmm gunlerden sonra ilk kez yarin istedigim gibi hareket edebilecegim
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Tem 2016 #360 Bugün bir eleman ve bir stajyer işbaşı yapacak mutluyum tabiki.