r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #194 Sentinus dediki: İp ucu alayım please Genişletmek için tıklayın... Verildi
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #196 TeBeSSüm dediki: Kimya Genişletmek için tıklayın... Tebr,kler canım
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #197 Sentinus dediki: Metalurji idi galiba adı ondan işte ? Genişletmek için tıklayın... e yuh artık ne diyim tanımını gönderiyorum ipucu olarak ortaokulda görülen ders diyorum metalurji nedir anlamını bile bilmem
Sentinus dediki: Metalurji idi galiba adı ondan işte ? Genişletmek için tıklayın... e yuh artık ne diyim tanımını gönderiyorum ipucu olarak ortaokulda görülen ders diyorum metalurji nedir anlamını bile bilmem
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 21 Mys 2019 #199 Escarfe dediki: e yuh artık ne diyim tanımını gönderiyorum ipucu olarak ortaokulda görülen ders diyorum metalurji nedir anlamını bile bilmem Genişletmek için tıklayın... Aklıma kimya geldi de ben hep geniş kapsamlı düşünüyorum nedense ?
Escarfe dediki: e yuh artık ne diyim tanımını gönderiyorum ipucu olarak ortaokulda görülen ders diyorum metalurji nedir anlamını bile bilmem Genişletmek için tıklayın... Aklıma kimya geldi de ben hep geniş kapsamlı düşünüyorum nedense ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Mys 2019 #200 Escarfe dediki: Tebr,kler canım Genişletmek için tıklayın... Wuhuuu cekilin diger 4 soruyuda ben bilicem ?
Escarfe dediki: Tebr,kler canım Genişletmek için tıklayın... Wuhuuu cekilin diger 4 soruyuda ben bilicem ?