r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #201 Sentinus dediki: Aklıma kimya geldi de ben hep geniş kapsamlı düşünüyorum nedense ? Genişletmek için tıklayın... ortaokul dersi diyorum şaşırdım cevabı görünce ne vardır ortaokulda fizik kimya biyoloji matematik türkçe edebiyat basit düşün kazan 4 olacaktın smdi püüü
Sentinus dediki: Aklıma kimya geldi de ben hep geniş kapsamlı düşünüyorum nedense ? Genişletmek için tıklayın... ortaokul dersi diyorum şaşırdım cevabı görünce ne vardır ortaokulda fizik kimya biyoloji matematik türkçe edebiyat basit düşün kazan 4 olacaktın smdi püüü
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 21 Mys 2019 #202 TeBeSSüm dediki: Wuhuuu cekilin diger 4 soruyuda ben bilicem ? Genişletmek için tıklayın... Salıverin küçük enişteyi moduna girdi kaçın ??
TeBeSSüm dediki: Wuhuuu cekilin diger 4 soruyuda ben bilicem ? Genişletmek için tıklayın... Salıverin küçük enişteyi moduna girdi kaçın ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2019 #203 TeBeSSüm dediki: Wuhuuu cekilin diger 4 soruyuda ben bilicem ? Genişletmek için tıklayın... Yurü be kim tutar seni
TeBeSSüm dediki: Wuhuuu cekilin diger 4 soruyuda ben bilicem ? Genişletmek için tıklayın... Yurü be kim tutar seni
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #204 Nazenin 'e Hangi devir de yaşamak isterdin. (padişahlardan) diye sordum. Ne demiştir
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Mys 2019 #208 Çağlayağmur dediki: Fatih Sultan Mehmet Genişletmek için tıklayın... Veeeeee vurdu gol olduuuuu ♥ Tebrikler ablam
Çağlayağmur dediki: Fatih Sultan Mehmet Genişletmek için tıklayın... Veeeeee vurdu gol olduuuuu ♥ Tebrikler ablam