r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mys 2019 #41 Nazenin'e Hangi ünlü tarihçiden ders almak isterdin? diye sordum . Ne demiştir?
r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mys 2019 #43 Sentinus dediki: İlber Ortaylı Genişletmek için tıklayın... öhh tebrikler
r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mys 2019 #44 Nazenin'e Hayatta olmayan bir ses sanatçısıyla tanışma sansın var kim olurdu? diye sordum. Kimdir o ?
Nazenin'e Hayatta olmayan bir ses sanatçısıyla tanışma sansın var kim olurdu? diye sordum. Kimdir o ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Mys 2019 #48 Zeki Müren sonraki soru için di canımın içi. Dentin is hızlı cevaplayınca böyle oldu ?
r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mys 2019 #49 Çağlayağmur dediki: Zeki Müren sonraki soru için di canımın içi. Dentin is hızlı cevaplayınca böyle oldu ? Genişletmek için tıklayın... He tamam ablam pardon Yanlış Cevaplar Zeki Müren değil
Çağlayağmur dediki: Zeki Müren sonraki soru için di canımın içi. Dentin is hızlı cevaplayınca böyle oldu ? Genişletmek için tıklayın... He tamam ablam pardon Yanlış Cevaplar Zeki Müren değil
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mys 2019 #50 Ataol Behramoğlu diyorum ben. Hatta kazanmak için biraz da yorum yapıyorum ki 3 'yi kaçırmayalım değil mi?
Ataol Behramoğlu diyorum ben. Hatta kazanmak için biraz da yorum yapıyorum ki 3 'yi kaçırmayalım değil mi?